H τολμηρή απόφαση της Megan Fox που σίγουρα θα της στοιχίσει

Γωγώ Φούντα
H τολμηρή απόφαση της Megan Fox που σίγουρα θα της στοιχίσει

Η κοπέλα θα μας τρελάνει τελικά

Η Megan Fox, μέχρι πρότινος ήταν μία παντελώς αδιάφορη star, η οποία εκτός από την εμφάνισή της δεν είχε να επιδείξει τίποτε άλλο. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο, ομολογούμε πως απέκτησε κάποιο ενδιαφέρον, μιας και παρά το γεγονός ότι δήλωνε χωρισμένη με το σύζυγό της Brian Austin Green, εκείνη εμφανίστηκε με την κοιλιά τούρλα ανακοινώνοντας την τρίτη της εγκυμοσύνη.

Και τώρα, αφού έχει ρίξει τη βόμβα-εντάξει ο πατέρας είναι ο πρώην της ο οποίος ίσως τελικά να μην είναι πρώην της-έρχεται να κάνει μία δήλωση η οποία άλλους έκανε να γελάσουν και άλλους να δακρύσουν. Κυρίες και κύριοι, η Megan Fox σκέφτεται να εγκαταλείψει τις σκηνές... σεξ μια και καλή: «Μου προσέφεραν έναν ρόλο στον οποίο θα έπρεπε να υποδυθώ μία ιερόδουλη και αρνήθηκα. Νομίζω ότι οι γιοι μου δε θα πρέπει να βλέπουν τέτοιες σκηνές με την μητέρα τους, γι' αυτό κι εγώ αποφάσισα να μην ξαναγυρίσω σκηνή σεξ», είπε.

0B2178DE000005DC 3579604 image a 243 1462719057836 d1592

Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε, ως αθώοι και κυρίως καλοπροαίρετοι αναγνώστες το εξής: Δηλαδή από εδώ και πέρα θα βασίζεται 100% στο... ταλέντο της; Γιατί μάλλον τη βλέπουμε άνεργη.