Ο Prince αντιπαθούσε πολύ την οικογένεια Kardashian και αυτή είναι η απόδειξη

Ο Prince αντιπαθούσε πολύ την οικογένεια Kardashian και αυτή είναι η απόδειξη

Oops!

Ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το θάνατο του διάσημου τραγουδιστή και οι ειδήσεις γύρω από το όνομά του συνεχίζουν να μας απασχολούν.

Αν βλέπεις τη σειρά "New Girl", τότε σίγουρα θα θυμάσαι το επεισόδιο όπου έκανε guest εμφάνιση ο Prince (αν όχι, τότε δες γιατί πρέπει οπωσδήποτε να το ξεκινήσεις, εδώ).

Η πρωταγωνίστρια, Zoeey Deschanel, εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή "Conan" και μίλησε για το επεισόδιο αυτό, όπου συμμετείχαν διάφοροι celebrities και για όλο το παρασκήνιο γύρω από αυτό.

Prince2 e402b

Τι είπε η ηθοποιός; "Έφτασα στο πλατό τη μέρα που θα ερχόταν ο Prince. Μελετούσα το ρόλο μου. Μία από τις προσωπικές βοηθούς ήρθε μέσα και μου είπε 'χρειάζομαι όλα τα σενάρια'. Μου πήρε το δικό μου και όλων, και σκέφτομαι 'Τι συμβαίνει;', βγαίνω έξω και βλέπω μια φωτιά. Έκαιγε όλα τα σενάρια. Απ' ότι φαίνεται κάποιος από τη συνοδεία του Prince είπε 'Ποιοι είναι οι διάσημοι; Ελπίζω πως δεν υπάρχει κάποια Kardashian'. Κάτι που είναι λυπηρό γιατί η Khloe Kardashian και η Kris Jenner είχαν έρθει και με πολλή ευγένεια είχαν γυρίσει τη σκηνή... αλλά ο Prince κυριαρχούσε στο show". Δες τα όλα στο παρακάτω βίντεο!