«Λιώσαμε»! Ο Chris Hemsworth είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς της showbiz

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Λιώσαμε»! Ο Chris Hemsworth είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς της showbiz

Αυτές τις φωτογραφίες πρέπει όπωσδήποτε να τις δεις

Πρόκειται για έναν από τους πιο σέξι ηθοποιούς του Hollywood, ο οποίος καταφέρνει παράλληλα με αυτό να είναι και ένας σούπερ καταπληκτικός μπαμπάς.

Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από αυτά τα δύο μαζί; Η Elsa Pataky σίγουρα αισθάνεται κάτι παραπάνω από τυχερή με αυτόν τον άνθρωπο δίπλα της. Μπορεί να μην είναι ο Θορ στην πραγματικότητα, αλλά είναι τόσο προστατευτικός και δυναμικός απέναντι στην οικογένεια του, όσο και ο υπερήρωας των Avengers.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ, κρατόντας στην αγκαλιά του την τεσσάρων ετών κόρη του India Rose. Ο Chris Hemsworth, φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σχέση με την κόρη του, αφού στα γενέθλια της, ήταν εκείνος που της έφτιαξε την τούρτα. Μεταξύ μας, ο άνθρωπος είναι πολυτάλαντος, άνετα γινόταν και ζαχαρποπλάστης.

Ο ίδιος φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία τόσο στους δίδυμους γιούς του, όσο στην κόρη του και στην σύζυγο του, αφού προσπαθεί να περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Οι φωτογραφίες που θα δεις άλλωστε, μιλάνε από μόνες τους.

443 8bac5ec9 d4bf 4ccc a9cb e5a10591879c 37fa5

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Δες κι αυτό: Πρέπει να δεις την Εva Longoria με κολάν και να ακολουθήσεις το παράδειγμά της