Όταν είσαι η Adriana Lima απαγορεύεται να εμφανίζεσαι έτσι: Δείτε και θα καταλάβετε

Γωγώ Φούντα
Όταν είσαι η Adriana Lima απαγορεύεται να εμφανίζεσαι έτσι: Δείτε και θα καταλάβετε

Για ακόμη μία φορά η βραζιλιάνα καλλονή το έκανε το θαύμα της

Η Adriana Lima, όπως γνωρίζουμε άντρες και γυναίκες, είναι μία από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες του πλανήτη. Είναι επίσης... παλιά καραβάνα της Victoria's Secret και ένα από τα πιο διάσημα εξαγώγιμα προϊόντα της Βραζιλίας. Για κάποιο περίεργο λόγο όμως, η γυναίκα αυτή, εξακολουθεί να κάνει τις πιο απαράδεκτες εμφανίσεις.

Όπως για παράδειγμα αυτή στο πάρτι της Chopard στις Κάννες, όπου βρέθηκε όλος ο καλός ο κόσμος-και αν όχι καλός σίγουρα διάσημος και πλούσιος-με το 34χρονο supermodel, να εμφανίζεται για ακόμη μία φορά με ένα από τα πιο κιτς φορέματα που έχουμε δει ποτέ!

34432B6A00000578 3593810 image a 143 1463441093260 5e7df

Μαύρο φόρεμα με λευκή δαντέλα σαν χριστουγεννιάτικη γιρλάντα, συνέθεταν το... σκηνικό της κακογουστιάς, ενώ το μοναδικό που έσωζε την κατάσταση ήταν το... απείρου κάλλους παρουσιαστικό της star, η οποία αν εξαιρέσεις όλα τα υπόλοιπα ήταν όπως πάντα καλλονή.

Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε: Εφόσον είναι μία θεά για ποιο λόγο δεν εμφανίζεται απλά με ένα τζιν και ένα φανελάκι και να αποφεύγει τα τερατουργήματα; Ακόμα καλύτερα, με μαγιό. Θα ήταν σίγουρα πιο καλόγουστη και φυσικά εξίσου σέξι.