Ο Kanye West εξοργισμένος με τις αποκαλύψεις του πρώην σωματοφύλακά τους

Ο Kanye West εξοργισμένος με τις αποκαλύψεις του πρώην σωματοφύλακά τους

Τον απειλεί με αγωγή ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων και τον αποκαλεί «παρασιτικό μανιακό»

Στο επίκεντρο μιας δημόσιας διαμάχης βρίσκεται για ακόμα μία φορά ο Kanye West, αφού ο σωματοφύλακας που απέλυσε λίγες ώρες πριν το Met Gala μίλησε στο Inside Edition και οι ισχυρισμοί του έχουν κάνει έξαλλο τον διάσημο ράπερ.


Ο πρώην αστυνομικός Steve Stanulis, που έχει εργαστεί ως ασφάλεια σε αρκετούς stars, όπως ο Leonardo DiCaprio, ήταν ανάμεσα στους «έκτακτους» σωματοφύλακες του ζεύγους Kardashian- West για το Met Gala, αλλά απολύθηκε λίγες ώρες πριν από αυτό, καθώς προσπάθησε να μιλήσει στη reality star, κάτι που ενόχλησε τον Kanye West.

33DA18EA00000578 3610326 image m 40 1464253577290 1b8df

Ο Steve Stanulis, που έχει εργαστεί ως προσωπική ασφάλεια σε αρκετούς stars του Hollywood


Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήθελε απλώς να συνεννοηθεί με την Kim Kardashian για μια αλλαγή στο πρόγραμμα του δρομολογίου τους, ενώ παράλληλα σε συνέντευξή του ανέφερε ότι ο Kanye West είναι «ο πιο αλαζόνας άνθρωπος που έχω γνωρίσει» και υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως ο ράπερ αρνείται να πατήσει ο ίδιος ακόμα και τα κουμπιά του ασανσέρ, απαιτεί από τους σωματοφύλακες να μη μιλάνε ποτέ όταν ο ίδιος είναι παρών και εκνευρίζεται απίστευτα όταν για κάποιο λόγο πρέπει να καθίσει στο μπροστινό κάθισμα ενός αυτοκινήτου.

347E160E00000578 3610326 image m 41 1464253622870 e0c43

Το διάσημο ζευγάρι στο Met Gala


Απαντώντας στους ισχυρισμούς, ο Kanye West εξέδωσε μια ανακοίνωση αναφέροντας πως «αυτός ο παρασιτικός μανιακός έχει παραβιάσει κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια» και απειλώντας τον με αγωγή 10 εκατομμυρίων δολαρίων αν δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όσα είπε. Εκπρόσωπος Τύπου του ράπερ τόνισε πως «Η οικογένεια West δεν θα ανεχτεί πλέον τη διάδοση ψεύτικων φημών για εκείνη, από ανθρώπους που προσπαθούν απεγνωσμένα και ξεδιάντροπα να προσελκύσουν πάνω τους δημοσιότητα εις βάρος της οικογένειας».

Αναμένουμε τη συνέχεια.

Δες ακόμα:

10 μαθήματα στυλ που δεν περιμέναμε ποτέ να πάρουμε από την Kim Kardashian