Αυτή είναι η καινούργια σωσίας της Kim Kardashian και είναι πράγματι ολόιδιες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η καινούργια σωσίας της Kim Kardashian και είναι πράγματι ολόιδιες

Κάθε φορά και μία καινούργια σωσίας εμφανίζεται

Η πρώτη σωσίας της Kim Kardashian έκανε την εμφάνιση της το 2014. Αυτή ήταν η Marianna Hewitt, η οποία μάλιστα είχε πάρει και συνέντευξη από την reality star και είχε δηλώσει, πως την θαυμάζει πολύ.

marianna hewitt f6d36

Μετά τη Marianna ήρθε η Sonia Fyza από το Ντουμπάϊ, η οποία αν και είχε δηλώσει πως δεν βλέπει καμία ομοιότητα μεταξύ της ίδιας και της Kim έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να της μοιάσει.

sonia fyza bb3f2

Η καινούργια σωσίας της Kim Kardashian έφτασε και είναι μία make up artist από την Κροατία και ακούει στο όνομα Jelena Peric. H «Kim Twin» όπως αυτοαποκαλείται μετρά 700.000 followers στο Instagram κι αυτό, λόγω της απίστευτης ομοιότητας της με την 35χρονη τηλεπερσόνα.

Και δεν είναι μόνο το πρόσωπο που μοιάζουν, η make up artist από την Κροατία έχει παρόμοιο σωματότυπο με την Kim. Η ίδια πάντως δήλωσε πως αν και της αρέσει πολύ που την συγκρίνουν μαζί της, «μερικές φορές γίνεται πολύ βαρετό και κουραστικό».

image 4 75c80

Η Jelena Peric

Από τις τρεις κοπέλες πάντως (αν με ρωτάς) η Jelena της μοιάζει πραγματικά πολύ. Δείτε τις φωτογραφίες της στην παραπάνω gallery και τα συμπεράσματα δικά σας