Φίλος του Johnny Depp κατηγορεί την Amber Heard για σχέδιο εκβιασμού

Φίλος του Johnny Depp κατηγορεί την Amber Heard για σχέδιο εκβιασμού

Τι απαντά η ίδια μέσω του δικηγόρου της

Θέση στη διαμάχη του φίλου του, Johnny Depp, με την εν διαστάσει σύζυγό του, Amber Heard, πήρε ο κωμικός Doug Stanhope μέσω επιστολής του στο TheWrap.

Ο γνωστός κωμικός υποστηρίζει ότι ο Depp έχει πέσει θύμα σχεδίου της νεαρής ηθοποιού να τον κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία.

1006928 Johnny Depp and Doug Stanhope e467d

O Johnny Depp με τον κωμικό Doug Stanhope

Ο Stanhope ισχυρίζεται ότι η Heard απείλησε να διαδώσει ψευδείς κατηγορίες εναντίον του Depp στον Τύπο, αν δεν συμφωνήσει με τους όρους της για το διαζύγιο. «Τον απείλησε ανοιχτά ότι θα πει ψέματα για εκείνον δημοσίως και ότι θα του προσάψει διάφορες κατηγορίες, αν δεν συμφωνήσει με τους όρους της» γράφει, μεταξύ άλλων. Μάλιστα, ο Doug Stanhope αποκαλύπτει ότι ήταν με τον Depp το Σάββατο, την ημέρα που η Heard υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγό της.

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι οι φίλοι του σταρ είχαν από καιρό καταλάβει το κρυφό πρόσωπο της συντρόφου του, όπως και το ότι εκείνη προσπαθούσε να τον χειραγωγήσει. Ωστόσο κανείς δεν είχε τολμήσει να του πει ευθέως τη γνώμη του για τη Heard.

amber 0372c255 6132 46ef 8330 197935ccd036 a0299

Ωστόσο σε επιστολή προς το TheWrap, ο δικηγόρος της ηθοποιού αποκαλεί τους ισχυρισμούς "απόλυτα και κατηγορηματικά ψευδείς, υποστηρίζοντας ότι όσα γράφει ο Stanhope «δεν έχουν καμία βάση».

Δες ακόμα: Τα 6 λάθη που κάνεις όταν του στέλνεις μηνύματα