Amber Heard: Τα μηνύματα από το 2014 που κάνουν λόγο για επίθεση από τον Johnny Depp

Amber Heard: Τα μηνύματα από το 2014 που κάνουν λόγο για επίθεση από τον Johnny Depp

Τα μηνύματα που φέρεται να είχε ανταλλάξει με τον προσωπικό βοηθό του Depp

Γραπτά μηνύματα που η πλευρά της Amber Heard υποστηρίζει ότι είχε ανταλλάξει η νεαρή ηθοποίος με τον προσωπικό βοηθό του Johnny Depp, τον Μάιο του 2014 φέρνει στη δημοσιότητα το περιοδικό Entertainment Tonight.

amber heard text 435 d61ed
34D65B5A00000578 3620877 image a 17 1464827215526 6bf7f


Στα μηνύματα η Heard και ο Stephen Deuters φαίρονται να συζητούν για ένα περιστατικό βίας με θύμα την Amber Heard: «Είναι τρομερά στενοχωρημένος και ξέρει ότι έχει κάνει λάθος» φέρεται να γράφει σε ένα από αυτά ο Deuters, ενώ η Heard απαντά: «Ναι, αλλά δεν ξέρω πώς να είμαι δίπλα του μετά από ό,τι μου έκανε χθες. Δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω μαζί του» και συνβεχίζει: «Προφανώς δεν ξέρει τι έκανε ή το μέγεθος αυτού που έκανε. Αν κάποιος ήταν πραγματικά ειλιρεινής μαζί του σχετικά με το πόσο άσχημο ήταν αυτό που έκανε, θα τρόμαζε και ο ίδιος. Λυπάμαι που δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τον κάνω να συνειδητοποιήσει τις χθεσινές του πράξεις. Αλλά, δυστυχώς για μένα, θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια όσα έγιναν».


Με τον Deuters να συνεχίζει γράφοντας πως «Ήταν σοκαρισμένος. Όταν του είπα ότι σε κλώτσησε, άρχισε να κλαίει. Ήταν αηδιαστική η συμπεριγορά του και το ξέρει», η Heard φέρεται να απαντά: «Το έχει κάνει τόσες φορές. Στο Τόκιο, στο νησί, στο Λονδίνο (το θυμάσαι αυτό;), κι εγώ πάντα μένω. Πάντα πίστευα ότι θα αλλάξει. Αλλά κάθε τρεις μήνες βρίσκομαι στην ίδια ακριβώς θέση».

Δες ακόμα...

Πριν την παραλία: 5 Άγγελοι της Victoria’s Secret μοιράζονται τα καλύτερα body tips