Οh My God: Η νέα εμφάνιση της Nicole Kidman είναι σχεδόν τρομακτική

Οh My God: Η νέα εμφάνιση της Nicole Kidman είναι σχεδόν τρομακτική

To έκανε και πάλι το θαύμα της

Kαιρό είχαμε να δούμε τη Nicole Kidman και αν κρίνουμε από την εμφάνιση που πραγματοποίησε, καλύτερα να μη τη βλέπαμε και καθόλου. Διότι η διάσημη ηθοποιός έχει βαλθεί να μείνει στην ιστορία ως η γυναίκα με τις πιο κακόγουστες εμφανίσεις σε events, και δεν αναφερόμαστε καν στις πλαστικές επεμβάσεις που έχουν παραμορφώσει το πρόσωπό της.

Η Nicole λοιπόν, έδωσε το παρών στα CMT Awards, στο πλευρό του συζύγου της Keith Urban και ειλικρινά σταθήκαμε πάνω από 5 λεπτά στην εμφάνισή της μπας και μπορέσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε το μήνυμα που ήθελε να στείλει.

35127D8600000578 0 image a 136 1465434392656 0edcf

Δεν τα καταφέραμε τελικά και μείναμε απλά να χαζεύουμε τον τρόμο που προσέφερε το γυαλιστερό αβυσσαλέο ντεκολτέ της πάνω στο οποίο είχε βάλει και κάτι σαν μαύρη γραβάτα σε περίπτωση που έπρεπε να δώσει το παρών σε κάποιο γάμο. Το φόρεμα κατέληγε σε... κρόσσια ενώ στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και από το λαιμό και πάνω, με το... απόκοσμα παγωμένο πρόσωπό της να περιστοιχίζεται από μαλλιά σε μορφή κράνους!

Ναι ξέρουμε είμαστε υπερβολικοί, αλλά με τη συγκεκριμένη γυναίκα, η υπερβολή απαιτείται. Δεν έχουμε καταλάβει γιατί συνεχίζει να το κάνει αυτό στον εαυτό της, και μάλλον δε θα καταλάβουμε και ποτέ. Να τι παθαίνει όποιος έχει συναναστραφεί τον Tom Cruise για χρόνια! Aυτά να βλέπει η Katie Holmes και να προσέχει.