Η απίστευτη κίνηση που έκανε η Kate Winslet για να πάρει το ρόλο στον «Τιτανικό»!

Η απίστευτη κίνηση που έκανε η Kate Winslet για να πάρει το ρόλο στον «Τιτανικό»!

Τολμηρή!

Γνωρίσαμε την Kate Winslet ως "Rose deWitt Bukater", στην ταινία «Τιτανικό» και ουσιαστικά αυτός ήταν και ο ρόλος που την επέβαλε στο κινηματογραφικό στερέωμα.

Δες επίσης: 3 ταινίες για να δεις σε θερινό σινεμά αυτό το Σαββατοκύριακο

Σε συνέντευξή της από το περιοδικό Rolling Stone, που ήρθε ξανά στην επιφάνεια αυτές τις μέρες, η ηθοποιός αναφέρθηκε στις μέρες όπου γίνονταν οι οντισιόν για την ταινία και οι αποκαλύψεις της σίγουρα αξίζουν να διαβαστούν.

Η ίδια αποκάλυψε πως αφού διάβασε το σενάριο της ταινίας, σκούπισε τα δάκρυά της και είπε "ναι, πρέπει οπωσδήποτε να πάρω το ρόλο σε αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση". Τι έκανε γι' αυτό;

Κατάφερε να βρει το τηλέφωνο του σκηνοθέτη, James Cameron, από τον ατζέντη της και του τηλεφώνησε όταν αυτός βρισκόταν στο αυτοκίνητο (όταν υπήρχαν ακόμη τηλέφωνα μέσα στο αυτοκίνητο!). Εκείνος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε αυτοκινητόδρομο και της είπε πηγαίνω κάπου και εκείνη του απάντησε "απλά πρέπει να το κάνω αυτό και θα είσαι τρελός αν δε με διαλέξεις".

Μάλιστα, για τον ίδιο ρόλο, ενδιαφέρονταν και οι τότε πολύ πιο διάσημες από τη Winslet, Uma Thurman, Gwyneth Paltrow, αλλά και η Winona Ryder, όμως τελικά ο Cameron έδωσε το ρόλο στην Kate.

Ο τολμών νικά!