Ολική επαναφορά: H Britney Spears έχει αποκτήσει το ΤΕΛΕΙΟ κορμί

Γωγώ Φούντα
Ολική επαναφορά: H Britney Spears έχει αποκτήσει το ΤΕΛΕΙΟ κορμί

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της star

Πέρασε δύσκολα με τις εξαρτήσεις της, τις ψυχικές της ασθένειες αλλά και τα περιττά κιλά. Και τώρα, όλα δείχνουν ότι έχει κάνει δυναμικό comeback, μιας και εκτός του ότι δίνει ένα φαντασμαγορικό show στο Las Vegas, έχει καταφέρει να χτίσει και το τέλειο κορμί!

Και μπορεί μέχρι σήμερα, να έχουμε δει και παρατηρήσει τη Britney Spears σε όλες της τις φάσεις, και η αλήθεια είναι ότι δεν ξεχνάμε και το σάλο που είχε προκαλέσει έπειτα από επεξεργασία κάποιων φωτογραφιών της για να φαίνεται πιο λεπτή, αλλά έχουμε την εντύπωση, ότι μετά από το θέαμα που αντικρίσαμε, μάλλον δε θα χρειαστεί ξανά photoshop.

H έκπτωτη πριγκίπισσα της pop λοιπόν, έχει εντάξει στη... γκαρνταρόμπα της αμέτρητα αποκαλυπτικά κορμάκια, τα οποία όχι μόνο αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες της, αλλά την κάνουν να φαίνεται αυτό ακριβώς που είναι: Κορμάρα!!!

35B1741F00000578 0 image a 8 1466980182547 9bc86

Και η αλήθεια είναι ότι την είχαμε αφήσει με περιττά κιλά, τα οποία όμως φρόντισε να εξαφανίσει, και πλέον να έχει ακριβώς τις ίδιες αναλογίες με την εποχή που ξεκίνησε την καριέρα της!

Τα θερμά μας συγχαρητήρια.