Mad VMA 2016: Όλα όσα είδαμε στη σκηνή των μουσικών βραβείων του Mad

Ερμιόνη Σαρρή
Mad VMA 2016: Όλα όσα είδαμε στη σκηνή των μουσικών βραβείων του Mad

Δες όλο το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του Queen.gr

Μπορεί η σημερινή μπόρα να μη βοήθησε και πολύ τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες κατά την έλευσή τους στα Mad Video Music Awards αλλά όλοι τελικά απολαύσαμε τη μουσική αυτή βραδιά μέχρι τέλους. Το στάδιο ήταν γεμάτο και οι περισσότεροι καλλιτέχνες ήταν εκεί για να στηρίξουν με την παρουσία τους το κανάλι και φυσικά τα βραβεία.

Την έναρξη της βραδιάς έκανε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος και ξεσήκωσε τα πλήθη με τη χορογραφία και το τραγούδι του. Δυστυχώς, οι υποχρεώσεις του στο X-Factor δεν τον άφησαν να παραμείνει στο γήπεδο του Φαλήρου και να παραλάβει το βραβείο του.

Το πρώτο βραβείο της βραδιάς για τα Mad Vma16 παρέλαβε η Demy και συνέχισαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι Μέλισσες, η Δέσποινα Βανδή, ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελένη Φουρέιρα, οι Playmen, οι Boys and Noise και ο ... αείμνηστος Παντελής Παντελίδης.

https://www.instagram.com/p/p

Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς να ήταν η βράβευση του Παντελή Παντελίδη και η παράδοση του βραβείου του στα δύο του αδέρφια, Τριαντάφυλλο και Νίνο. Στο πλευρό τους ήταν και μερικοί πολύ κοντινοί φίλου τα Παντελή ενώ όλο το στάδιο τραγουδούσε τα τραγούδια του και φώναζε το όνομά του. Θα το λέγαμε τουλάχιστον ανατριχιαστικό.
Βραβείο στα #madvma16 δόθηκε και στην Άννα Βίσση για όλα όσα έχει προσφέρει τόσα χρόνια στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Η τραγουδίστρια μας καθήλωσε όλους με τις δύο της ερμηνείες ενώ το styling της ήταν κάτι παραπάνω από τέλειο.

Από αυτή τη βραδιά δε γινόταν να απουσιάζει και η Imany, της οποίας το τραγούδι «Don’t be so shy» ήταν και αυτό που παίχτηκε περισσότερο στο ραδιό1φωνο του Mad για τη χρονιά που μας πέρασε. Και ναι, τραγούδησε live και μείναμε άφωνοι με τη φωνή της. Απλά...φωνάρα!

https://www.instagram.com/p/p

Η σκηνή των Mad Vma γέμισε με καλλιτέχνες όπου μας «ταξίδεψαν» με τις ερμηνείες τους, ενώ μερικοί μας έκαναν να σηκωθούμε από τις καρέκλες μας και να χορέψουμε με τα κομμάτια τους. Εκεί ήταν ο Νίνο, ο Stan σε ντουέτο με το Γιώργο Παπαδόπουλο, οι Rec με του Boys & Noise, η Έλενη Φουρέιρα, ο Χρήστος Δάντης με Ιακωβίδη και Λεγάκη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Ηλίας Βρεττός με τη Naya, η Demy με τον Κώστα Μαρτάκη και άλλοι πολλοί.

https://www.instagram.com/p/p


Ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς όσο και τα κορίτσια του Mad ήταν όλοι τους εξαιρετικοί στην παρουσίαση. Φανταστικές ήταν επίσης και η Κατερίνα Καινούργιου, η Έβελυν Καζαντζόγλου και η Αθηνά Οικονομάκου οι οποίες ανέβηκαν πάνω στη σκηνή και έδωσαν στους καλλιτέχνες 3 από τα μουσικά βραβεία της χρονιάς.