Επιτέλους ένα φυσιολογικό κορμί: Οι φωτογραφίες της star με μαγιό,θα σου φτιάξουν την μέρα

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους ένα φυσιολογικό κορμί: Οι φωτογραφίες της star με μαγιό,θα σου φτιάξουν την μέρα

Αξίζει χειροκρότημα

Nαι το ξέρουμε: Από τη στιγμή που μπαίνει το καλοκαίρι, βομβαρδιζόμαστε με όλες αυτές τις αψεγάδιαστες stars, οι οποίες διαθέτουν θανατηφόρους κοιλιακούς, καλλίγραμμα πόδια και οπίσθια για βραβείο. Και πού να βγεις εσύ μετά στην παραλία, όταν ο καλός σου έχει χαζέψει τα μοντέλα που λέγαμε λίγο πριν;

Κορίτσια τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς και σας έχουμε και παραδείγματα. Μπορεί όντως να υπάρχουν γυναίκες που να είναι κυριολεκτικά θεές, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία, είναι κορίτσια σαν εμάς, με όλες τις μικρές ατέλειες για τις οποίες φυσικά γκρινιάζουμε και παραπονιόμαστε μονίμως.

35D4F11800000578 3668738 image m 105 1467321868868 664d2

Ένα από αυτά είναι και η διάσημη τραγουδίστρια Demi Lovato, η οποία μπορεί να χώρισε πρόσφατα από το σύντροφό της Wilmer Valderama, αλλά όπως φαίνεται δεν έκατσε να σκάσει και αποφάσισε να απολαύσει τις διακοπές της. Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τη συνέλαβε σε πισίνα στο Miami να κάνει τις βουτιές της και να απολαμβάνει τον ήλιο πίνοντας κοκτέιλς.

Και ομολογούμε, ότι μόλις την είδαμε με μπικίνι ενθουσιαστήκαμε, μιας και διαθέτει ένα άκρως φυσιολογικό σώμα, χωρίς υπερβολική γράμμωση και κόκκαλα να πετάνε δεξιά κι αριστερά. Να σαι καλά βρε κορίτσι μου, μας έδωσε πολύ κουράγιο!