«Έπρεπε να παχύνω για να κάνω κωμωδία στο Hollywood»: Ποια ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση;

«Έπρεπε να παχύνω για να κάνω κωμωδία στο Hollywood»: Ποια ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση;

Όλα όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της

Είναι πια μια καταξιωμένη κωμικός στο Hollywood και πρωταγωνιστεί σε μεγάλα blockbusters. Η Rebel Wilson είναι μία από τις πιο αστείες γυναίκες του σινεμά, όμως, πριν τη γνωρίσουμε, ήταν εντελώς διαφορετική. Η ίδια μίλησε στη Daily Telegraph και αποκάλυψε πως στην πρώτη της παράσταση, το κοινό δεν ήταν τόσο θερμό μαζί της, όσο με την τότε συμπρωταγωνίστριά της, η οποία είχε περισσότερα κιλά από εκείνη.

4ba95774bd9c40a10bf4d52f4e14ee21 e7383

"Ω, αυτό το κορίτσι κάνει τον κόσμο να γελάει πιο εύκολα από εμένα, σκέφτηκα. Γιατί; Δε νομίζω πως έχουμε τόση διαφορά στο ταλέντο. Και θυμάμαι πως σκέφτηκα: "Νομίζω πως συμβαίνει επειδή έχει περισσότερα κιλά από εμένα. Δεν ξέρω αν ήταν συνειδητή απόφαση, αλλά σκέφτηκα πως ίσως αν πάχαινα, θα γελούσε περισσότερο ο κόσμος με τα αστεία μου. Και ξαφνικά, ήμουν παχιά και έκανα κωμωδία", δήλωσε η ηθοποιός. "Υπάρχει κάτι σε μένα που κάνει τον κόσμο να γελάει. Είδα το μέγεθός μου σαν προσόν, όταν πολλές γυναίκες το βλέπουν ως μειονέκτημα", συνέχισε.

Δες εδώ, αστείες στιγμές της από ερμηνείες της:

{youtube}RVP6jhIq7_k{/youtube}

Αντί, λοιπόν, να συμμορφωθεί με τα αδύνατα πρότυπα του Hollywood, η Wilson έκανε το ακριβώς αντίθετο και τελικά της βγήκες σε καλό. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως με το δικό της ταλέντο, είμαστε βέβαιες πως ούτως ή άλλως, μια καριέρα στη showbiz ήταν σίγουρη.