Και η πιο ακριβοπληρωμένη celebrity του πλανήτη για το 2016 είναι η...

Και η πιο ακριβοπληρωμένη celebrity του πλανήτη για το 2016 είναι η...

Μαντεύεις;

Όχι η Adele, όχι η Kim Kardashian, ούτε κάποια άλλη διάσημη σταρ της showbiz. Η Taylor Swift είναι, σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό Forbes η πλουσιότερη celebrity για το 2016, η οποία αφήνει πίσω της 99 διάσημα πρόσωπα, που κατάφεραν να μπουν στη λίστα "Celebrity 100 List".

Δες κι αυτό:

Η «ατάλαντη» Kim Kardashian έβγαλε 45 εκατομμύρια δολάρια από το online παιχνίδι της

taylor swift 1ff22

170 εκατομμύρια δολάρια έβγαλε λοιπόν την τελευταία χρονιά η ξανθιά τραγουδίστρια, τα οποία ήρθαν από την πολύ επιτυχημένη της περιοδεία, 1989 (που είχε κέρδη 200 εκατομμύρια δολάρια!), ενώ τα συμβόλαιά της με τα brands Keds, Diet Coke και Apple, αύξησαν σημαντικά τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η ίδια κατάφερε φέτος να διπλασιάσει τα χρήματά της, αφού πέρυσι, το ποσό δίπλα στο όνομά της ανερχόταν στα 80 εκατομμύρια δολάρια.

Fun fact: Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο πρώην-σύντροφός της, Calvin Harris, στη θέση no. 21, με 63 εκατομμύρια δολάρια. Αν το ζευγάρι δεν είχε χωρίσει, θα βρισκόταν πρώτο στη λίστα με τα πλουσιότερα διάσημα ζευγάρια, εκθρονίζοντας, έτσι, τους Beyonce και Jay-Z, οι οποίοι κατάφεραν να βγάλουν και οι δύο μαζί 107,5 εκατομμύρια δολάρια.