Ξεσπά για πρώτη φορά: Η Jennifer Aniston γράφει για την «εγκυμοσύνη» της

Ερμιόνη Σαρρή
Ξεσπά για πρώτη φορά: Η Jennifer Aniston γράφει για την «εγκυμοσύνη» της

Η ηθοποιός έφτασε πραγματικά στα όριά της

Η Jennifer Aniston έχει διαβάσει χιλιάδες φορές στα περιοδικά και τις εφημερίδες πως είναι έγκυος. Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε απαντήσει σε ό,τι γραφόταν αλλά από ότι φαίνεται έφτασε στα όριά της. Οι τελευταίες της φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά έκαναν το γύρο του διαδικτύου και εκείνη μέσω του εκπροσώπου της είχε εξηγήσει πως απλώς είχε φάει λίγο περισσότερο. Ήρθε η ώρα όμως που «άνοιξε» και η ίδια τα χαρτιά της μετά από τόσα χρόνια και ιδού τι απάντησε.

Η Jennifer Aniston έγραψε το δικό της κείμενο στην εφημερίδα huffingtonpost και η δυσαρέσκειά της είναι έντονη. «Στα αλήθεια δεν είμαι έγκυος, έχω απηυδήσει όμως με όλη αυτή την κριτική του σώματος και την ανάλυση που γίνεται από τη δημοσιογραφία ».

aniston bikini koilitsa 40461

Στο κείμενό της αυτό κάνει επίσης αναφορά για το απίστευτο κυνηγητό των παπαράτσι, οι οποίοι βρίσκονται σε καθημερινή βάση έξω από το σπίτι της. Τέλος, κάνει εκτενής αναφορά σε όλα αυτά τα πρότυπα που προσπαθούν να περάσουν μερικοί μερικοί στα κορίτσια και τις νέες κοπέλες. Το ότι κάποια γυναίκα δεν είναι αδύνατη δε σημαίνει πως δεν είναι και όμορφη. Η Jennifer γνωρίζει πολύ καλά πως επηρεάζει αρκετά τις υπόλοιπες γυναίκες και έχει βαρεθεί να βλέπει να ΄΄πουλάνε΄΄ το σώμα μοντέλου ως το τέλειο για μία γυναίκα.

Πάντως είναι η πρώτη φορά που η Jennifer Aniston ξεσπά τόσο έντονα και καταλαβαίνουμε απόλυτα την οργή της.