Σκέψεις να συνεχιστούν την επόμενη σεζόν τα "Μυστικά της Εδέμ". Αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Σκέψεις να συνεχιστούν την επόμενη σεζόν τα "Μυστικά της Εδέμ". Αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία σειρά που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και παραπάνω από 1.5 εκατομμύρια τηλεθεατές το παρακολουθούν καθημερινά. Αν και τα «Μυστικά της Εδέμ» προβάλλονται κάθε απόγευμα που το τηλεοπτικό κοινό είναι σαφώς λιγότερο από αυτό του prime time, η σειρά καταφέρνει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της AGB.

Οι σκέψεις του MEGA είναι να παρατείνει πάλι τη διάρκεια παραμονής της σειράς στο τηλεοπτικό τοπίο θεωρούνται δεδομένες. Ιδιαίτερα με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και τις μειώσεις στα κοστολόγια, τα «Μυστικά της Εδέμ» έχουν αποδειχτεί χρυσωρυχείο για το κανάλι της Μεσογείων. Παρά λοιπόν τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα και σε αυτήν την πετυχημένη σειρά οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να αλλάξουν τα αρχικά σχέδιά τους και αντί η σειρά να ολοκληρωθεί φέτος τον Ιούνιο να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν και να κατεβάσει ρολά το Δεκέμβριο με μικρό ενδεχόμενο να πάει και μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το φινάλε μάλιστα του φετινού κύκλου θα έχει πολύ σασπένς και αγωνία ώστε οι τηλεθεατές να περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του τελευταίου κύκλου από τον Οκτώβριο. Άλλωστε είναι σίγουρο ότι η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης που υπογράφουν την σειρά γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά της επιτυχίας και πώς να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Έτσι, την Παρασκευή 27 Μαΐου η σειρά θα ολοκληρώσει τον τρίτο κύκλο της. Το 576ο επεισόδιο που θα προβληθεί θα αφήσει τους τηλεθεατές με την ανυπομονησία για το πότε θα ξεκινήσει ο τέταρτος και... τελευταίος κύκλος της σειράς. Άλλωστε, όπως είπαμε, οι δημιουργοί του, Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης, γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά ενός σεναρίου και ξέρουν ότι αν πρέπει όταν μπορούν να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο.