Ρεπορτάζ: Τι θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο στο Greek Idol και γιατί δε θα είναι τελικά ο Γιάννης Πλούταρχος καλεσμένος

Ρεπορτάζ: Τι θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο στο Greek Idol και γιατί δε θα είναι τελικά ο Γιάννης Πλούταρχος καλεσμένος

Η παρέλαση των λαμπερών μουσικών προσκεκλημένων στο Greek Idol συνεχίζεται αυτό το Σάββατο και ο ανταγωνισμός που θα υπάρχει με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος σε άλλο αντίπαλο κανάλι, φέρνει στο πλατό τον Γιώργο Σαμπάνη και το νεανικό σχήμα Otherview..

Έτσι μετά τους Professional Sinnerz, τη Shaya και τον Δήμο Αναστασιάδη, ήρθε η σειρά των Γιώργο Σαμπάνη και των Otherview να τραγουδήσουν στη σκηνή του τραγουδιστικού show, στο πλευρό των υποψήφιων Greek Idols! Αν και είχε ακουστεί ότι θα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος αυτή την εβδομάδα στο πλατό, άλλαξαν τα σχέδια και μεταφέρεται για μια από τις επόμενες εβδομάδες. Και πάλι το βάρος θα πέσει στα εννέα παιδιά που μετά την σκληρή κριτική που δέχτηκαν από την κριτική επιτροπή οφείλουν να δώσουν απαντήσεις πολλές. Μετά από δυο εβδομάδες ήδη έχουν αρχίζει να ξεχωρίζουν τα φαβορί και αυτά είναι η Μαλού, ο Τσακαλάκος και ο Δημήτρης Τικτόπουλος. Από κοντά ακολουθεί και η Κύπρια Μαρία Θεοδώτου η οποία όμως δίχασε με όσα είπε με υπερβολική σιγουριά για την γενέτειρά της ότι θα την στηρίξει και θα την στείλει στον τελικό.

Η Ρούλα Κορομηλά και τα παιδιά έκαναν την πρόβα τους και είναι πανέτοιμοι να δώσουν άλλη μια βραδιά διασκέδασης σε όλους εμάς . Όσο αφορά τον επόμενο που θα αποχωρήσει; Το Queen.gr θα είναι στα στούντιο PRO και Κυριακή πρωί θα σας μεταφέρει δηλώσεις, φωτογραφικό υλικό και συνέντευξη του ή της παίχτριας που θα αποχωρήσει.

Tο Σάββατο στις 21:00 στον Alpha όλα τα υπόλοιπα.