Oops! Ο σταρ «πιάστηκε» στά πράσα με νέα συνοδό, ενώ ήταν ακόμη δεσμευμένος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops! Ο σταρ «πιάστηκε» στά πράσα με νέα συνοδό, ενώ ήταν ακόμη δεσμευμένος

Κάποια κυρία δεν θα χαρεί και τόσο πολύ βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες!

Μόλις εχτές μάθαμε, πως το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια σχέσης. Και δεν είναι και λίγα τα δέκα χρόνια, αν το σκεφτείτε καλά.Τι συμβαίνει όμως; Οι φήμες μέχρι τώρα ανέφεραν, πως εκείνη κεράτωσε τον σύντροφο της με έναν συνάδελφο της, ηθοποιό;

Ο λόγος για τους Diane Kruger και Joshua Jackson, οι οποίοι αποφάσισαν, πως είναι καλύτερα να συνεχίσουν ως δύο καλοί φίλοι.Και κάπου εδώ έρχονται στο προσκήνιο κάποιες πικάντικες φωτογραφίες του Joshua με την ηθοποιό, Crystal Reed, οι οποίες δεν φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα φιλικές. Αλλά θα σκεφτείς, αφού χώρισε γιατί να είναι φιλικές.

joshua jackson teen wolf star crystal reed dating rumors 02

Έλα όμως, που οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν κάποιες εβδομάδες πριν χωρίσει με τη Diane Kruger. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες θέλουν τις φωτογραφίες αυτές να έχουν τραβηχτεί, λίγους μήνες μετά τις φήμες, που αναφέρουν, ότι η Diane τον κεράτωσε με τον Norman Reedus.

joshua jackson teen wolf star crystal reed dating rumors 04

Το διάσημο ζευγάρι πάντως, είχε να κάνει κοινή εμφάνιση από τον Φεβρουάριο περίπου. Τον Απρίλιο η 39χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη της είχε αναφέρει, πως ποτέ δεν είναι αργά για μία δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη. Ίσως και να μετάνιωσε γι’ αυτό που έκανε στον Joshua. Εκείνος όμως, μάλλον δεν συμφωνεί και πολύ με αυτό, εξ’ ου και οι τρυφερές βόλτες.

Ο χρόνος θα δείξει πάντως, αν ήταν σωστή η απόφαση τους ή όχι.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Δες κι αυτό: Χωρισμός-βόμβα στο Hollywood: Ποιο διάσημο ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους;