Ακούσαμε καλά; Ζευγάρι η Αθηνά Ωνάση με τον πρίγκιπα Harry;

Ακούσαμε καλά; Ζευγάρι η Αθηνά Ωνάση με τον πρίγκιπα Harry;

Μετά από το χωρισμό της η Αθηνά βρήκε παρηγοριά στο Βρετανό γαλαζοαίματο;

Ο χωρισμός της από τον Doda έπαιξε σχεδόν σε κάθε tabloid του πλανήτη και τώρα η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση, Αθηνά, φημολογείται πως βρήκε παρηγοριά στο πρόσωπο του γοητευτικού πρίγκιπα Harry.

«Μπορεί να μην έχει έλλειψη σε γυναίκες θαυμάστριες, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως θέλει πάντα να προσφέρει βοήθεια σε ένα κορίτσι με ραγισμένη καρδιά - δίνοντας έναν ώμο για να κλάψει η καλή του φίλη Αθηνά Ωνάση, μετά τον τραυματικό χωρισμό της», γράφει το δημοσίευμα του περιοδικού New Idea της Αυστραλίας, επικαλούμενο insider πληροφορίες από πηγή πολύ κοντά στα πρόσωπα και τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Δες επίσης:

Αθηνά Ωνάση- Αλβάρο ντε Μιράντα: Η κατάθλιψη και το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους

Σύμφωνα, πάντα, με το περιοδικό, η Αθηνά ήταν καταρρακωμένη όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της της αποκάλυψε πως ο επί δέκα χρόνια σύζυγός της, Alvaro de Miranda Neto (ή πιο γνωστός ως 'Doda'), την απατούσε με γυναίκα από το χώρο της ιππασίας. «Ο Harry γνώριζε την Αθηνά για χρόνια. Βρίσκεται διαρκώς στη διεθνή σκηνή της ιππασίας και έχουν πολλούς κοινούς φίλους», αποκάλυψε η στενή φίλη της βασιλικής οικογένειας και πρώην συμμαθήτρια της Kate Middleton, Jessica Hay, στο New Idea.

Λέτε να είναι αυτό το νέο hot ζευγάρι της χρονιάς;