Οι ωραίες και οι «άσχημοι»: 7 διάσημα ζευγάρια που φανερώνουν ότι ο έρως...ομορφιά δεν κοιτά

Γωγώ Φούντα
Οι ωραίες και οι «άσχημοι»: 7 διάσημα ζευγάρια που φανερώνουν ότι ο έρως...ομορφιά δεν κοιτά

Ποιος είπε ότι οι stars κοιτάζουν μόνο την εμφάνιση;

Θυμάσαι που η γιαγιά σου σού έλεγε: «Καλό παιδί να είναι κι ας είναι κι ασχημούλης»; Ε λοιπόν,κακά τα ψέματα,όσο τα χρόνια περνούν τόσο λιγότερο μας ενδιαφέρει η εμφάνιση, με αποτέλεσμα αν βρούμε τον άντρα με τον οποίο ταιριάζουμε, να μη μας ενδιαφέρει απολύτως τίποτα! Αν ωστόσο πιστεύεις, ότι υπεράνω της εμφάνισης είσαι μόνο εσύ, τότε ήρθε η ώρα να σε ενημερώσουμε, ότι υπάρχουν και αμέτρητες stars οι οποίες παρέβλεψαν το γεγονός ότι ο καλός τους είναι...τερατάκι, και του δόθηκαν δίχως φόβο και πάθος! Εδώ έχουμε τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

1. Marilyn Manson - Evan Rachel Wood: Eντάξει κακά τα ψέματα, ο Marilyn δεν είναι απλά τρομακτικός σε σχέση με μία ωραία γυναίκα, αλλά...γενικότερα, κάτι για το οποίο προσπάθησε τίμια όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο,βλέποντάς τον με το γλυκό ξανθό κορίτσι Εvan Rachel Wood, ένα «γιατί» έρχεται στην άκρη των χειλιών μας! Βέβαια πλέον δεν είναι μαζί, αλλά καταλήξαμε στο ότι μάλλον ο Manson είναι ΠΟΛΥ ωραίος τύπος.

usmagazine.com manson

2. Sacha Baron Cohen - Isla Fisher: Μπορεί ο Sacha να βρίσκεται στη λίστα, αλλά εμείς διαφωνούμε, διότι και ψηλός είναι, και μελαχρινός κυμπάρης! Βέβαια η Isla είναι σαφώς πιο σέξι και ελκυστική. Μάλλον φταίει ότι στο μυαλό όλων μας έχει χαραχθεί ως...Borat!

bigstock LOS ANGELES MAR Sacha B 122847650

3. Russell Brand - Katy Perry: Το συγκεκριμένο άσχημο δεν τον λες, αλλά το ύφος του είναι κάπως αλλόκοτο, όπως επίσης και τα ρούχα του.Βασικά ποτέ μας δεν καταλάβαμε τι ήθελε η Katy μαζί του. Σίγουρα πολύ πιο ταιριαστή με τον Orlando. Που αποδεδειγμένα, δεν είναι και...ντροπιάρης!

bigstock HOLLYWOOD CALIFORNIA Tuesda 111382163

4. Benji Madden - Cameron Diaz: Kαι άσχημο δεν τον λες. Γλυκούλης είναι. Απλά η Cameron, καθότι και θεά, θα μας ταίριαζε περισσότερο με έναν 2μετρο γυμνασμένο κύριο. Αλλά είπαμε, ο έρως, εκτός από χρόνια δεν κοιτά και εμφάνιση.

blogcdn.com diaz

5. Francois-Henri Pinault - Salma Hayek:Εχμμμ...Ο κύριος Pinault έχει περιουσία 15 δισεκατομμύρια δολάρια, και ανήκει σε μία από τις πιο πλούσιες οικογένειες της Ευρώπης. Αυτά!

businessinsider.com hayek

6. Marc Anthony - Jennifer Lopez: Eιλικρινά, ποτέ μας δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο η θεά J.Lo, ερωτεύτηκε τον Marc, που ούτε ωραίο τον λες, ούτε επιβλητικό,ούτε σέξι, ούτε τίποτα. Από την άλλη, βλέποντάς τη τώρα με τον Casper Smart, μάλλον ο Anthony μας φαίνεται...κουκλάκι ζωγραφιστό!

fashionstylemag

7.Mary-Kate Olsen - Oliver Sarkozy: Συγνώμη, αντιλαμβανόμαστε ότι στους ψηλούς άντρες αρέσουν οι κοντές γυναίκες, αλλά το συγκεκριμένο ζεύγος, δεν αντιμετωπίζει μόνο πρόβλημα μεγέθους. Δυστυχώς, άνετα τους περνάς για πατέρα και κόρη, και δυστυχώς, η κόρη του Olivier από τον πρώτο του γάμο, δείχνει μεγαλύτερη από την Mary-Kate. Bασικά δεν ξέρουμε. Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!

intouchweekly