Έκαναν προγαμιαίο συμβόλαιο ο πρίγκιπας William και η Kate;

Έκαναν προγαμιαίο συμβόλαιο ο πρίγκιπας William και η Kate;

Επίσημα το πριγκιπόπουλο και η Kate παντρεύονται χωρίς να έχουν κάνει καμία οικονομική συμφωνία στην περίπτωση που χωρίσουν.

Σε λίγο ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton θα βγουν από το αβαείο παντρεμένοι, όμως αν τελικά ο γάμος τους δεν πάει καλά (το οποίο ολόψυχα απευχόμαστε), τι θα γίνει με την περιουσία;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που βασανίζει τους Άγγλους και ειδικότερα τους δικηγορικούς κύκλους, καθώς μέχρι τώρα κανένα πριγκιπικό ζευγάρι στη Βρετανία δεν έχει κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο και επίσημα ούτε ο William με την Kate έχουν ανακοινώσει μια τέτοια κίνηση. Τα προγαμιαία συμβόλαια μόλις τον Οκτώβριο νομιμοποιήθηκαν στη Βρετανία, όμως το πριγκιπικό ζεύγος φαίνεται πως δεν έχει υπογράψει κάτι τέτοιο.

Όμως, αν και η βασιλική οικογένεια είναι υπερπροστατευτική της δημόσιας εικόνας της και δε θα άφηνε τις φυλλάδες να αρχίσουν να τη σχολιάζουν για ένα ενδεχόμενο προγαμιαίο συμβόλαιο, μια φήμη κυκλοφόρησε πως ίσως οι δυο νεόνυμφοι υπέγραψαν κάποιο κρυφά.

Πάντως για την ιστορία, όταν η πριγκίπισσα Diana χώρισε με τον Κάρολο έφυγε με 28 εκατομμύρια δολάρια, ενώ όταν ο William ενηλικιώθηκε αποδέχτηκε μια κληρονομιά της τάξης των δέκα εκατομμυρίων δολαρίων από τη μητέρα του. Οπότε όπως καταλαβαίνεται μπορεί να μην είναι ο Bill Gates, αλλά με όλους τους τίτλους και τα στρέμματα γης που θα λάβει μόλις παντρευτεί, μικροαστός σίγουρα δε θα είναι.

Άντε να μας ζήσουν.

DPG Network