Oι Brangelina δε γιόρτασαν την επέτειό τους όπως θα περίμεναν οι θαυμαστές τους

Γωγώ Φούντα
Oι Brangelina δε γιόρτασαν την επέτειό τους όπως θα περίμεναν οι θαυμαστές τους

Το ζευγάρι έκανε και πάλι την έκπληξη

Ήταν 2004, όταν η Εθνική Ελλάδος έπαιρνε το Euro και όταν η Jennifer Aniston εντόπιζε εξογκώματα στο κεφάλι της (aka κέρατα). Ναι, ήταν η χρονιά που οι Έλληνες βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν και ο Brad Pitt ερωτεύτηκε την Angelina Jolie στα γυρίσματα του Mr & Mrs Smith.

Έκτοτε, πέρασαν 12 χρόνια, με το διάσημο ζευγάρι να αποκτά 6 παιδιά και φυσικά να γίνεται το κεντρικό θέμα συζήτησης οτιδήποτε κι αν κάνει. Όπως έγινε πριν 2 χρόνια, όταν κάτω από άκρα μυστικότητα, αποφάσισαν να παντρευτούν, και φυσικά να προκαλέσουν χαμό στα social media.

37C5D80600000578 3768032 image a 14 1472688150740

Σήμερα λοιπόν-συγκεκριμένα λίγες μέρες πριν-το διάσημο ζεύγος είπε να γιορτάσει το δεύτερο χρόνο έγγαμου βίου(εμείς τους είχαμε αφήσει ότι χώριζαν) και να πρωτοτυπήσει ακόμη μία φορά. Ούτε εορτασμοί, ούτε οικογενειακές συγκεντρώσεις, ούτε πυροτεχνήματα, ούτε τίποτα.

Τι έκαναν τελικά; Έμειναν σε σουίτα ξενοδοχείου στο Los Angeles και την επόμενη μέρα έφυγαν! Απλά λιτά και απέριττα. Έχουμε μία υποψία, ότι η Angie μιλούσε στο κινητό με εκπροσώπους του ΟΗΕ και ο Brad ροχάλιζε. Ευχόμαστε πως όχι.