Ti είπαν οι γιατροί στον Φώτη Σεργουλόπουλο; Όλο το ρεπορτάζ στο Queen.gr

Ti είπαν οι γιατροί στον Φώτη Σεργουλόπουλο; Όλο το ρεπορτάζ στο Queen.gr

Η επόμενη μέρα για την υγεία του Φώτη Σεργουλόπουλου. Του έχει συστηθεί φαρμακευτική αγωγή και ειδικό πρόγραμμα διατροφής.

Φαρμακευτική αγωγή σε μορφή χαπιών αλλά και ειδικό πρόγραμμα διατροφής για μια περίοδο έξι μηνών περίπου θα ακολουθήσει ο γνωστός παρουσιαστής, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας με την θρόμβωση στο αίμα που αντιμετώπισε πριν το Πάσχα σε ταξίδι αναψυχής που έκανε στο Παρίσι. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις περάσει το διάστημα των έξι μηνών θα περάσει από καινούρια σειρά εξετάσεων στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε και θα δει και πάλι τους γιατρούς που τον παρακολουθούσαν. Από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο παρουσιαστής είδε το βάρος του να μειώνεται κατά πέντε κιλά και η διατροφή του πλέον πρέπει να έχει μεγάλες ποσότητες από λαχανικά αλλά και άσπρο κρέας.

Από την Τρίτη του Πάσχα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος επέστρεψε στα καθημερινά τηλεοπτικά καθήκοντά του στο Star και στο πλευρό της φίλης του Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή τους "Φώτης Μαρία Live". Τα νούμερα τηλεθέασης ανέβηκαν και η ψυχολογία του παρουσιαστή είναι πολύ καλή. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχα με την Μαρία Μπακοδήμου, μου είπε πόσο κακή ήταν αυτή η περίοδος και για την ίδια μιας και το μυαλό της ήταν δίπλα στον επιστήθιο φίλο και συνεργάτη της.

Η περιπέτεια τελείωσε και η διατροφή είναι υποχρεωτική μαζί με κάποια φάρμακα ώστε να μην υπάρξει στο μέλλον κάποιο άλλο πρόβλημα μιας και αυτή η δοκιμασία ήταν πολύ δύσκολη και κρίσιμη.