Αποκλειστικό. Κώστας Σόμμερ - Δήμητρα Αλεξανδράκη. Επέστρεψαν μαζί από την Κρήτη. Νέο ζευγάρι της showbiz ή απλή φιλική γνωριμία;

Αποκλειστικό. Κώστας Σόμμερ - Δήμητρα Αλεξανδράκη. Επέστρεψαν μαζί από την Κρήτη. Νέο ζευγάρι της showbiz ή απλή  φιλική γνωριμία;

Τι συμβαίνει μεταξύ του σέξι μοντέλου Δήμητρα Αλεξανδράκη και του ηθοποιού Κώστα Σόμμερ; Σήμερα το Queen.gr σας αποκαλύπτει την κρυφή γνωριμία τους και το φλερτ που υπήρξε πριν λίγες ημέρες μέσα σε ένα καράβι.

Ο Κώστας Σόμμερ επέστρεφε από την Κρήτη που φτιάχνει σπίτι στην περιοχή της Σητείας. Στο ίδιο καράβι ήταν και η Δήμητρα η οποία επέστρεφε από την γενέτειρά της που είχε βρεθεί για τις διακοπές του Πάσχα. Αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν λοιπόν να μιλάνε και να έχουν τρυφερό τετ α τετ στο σαλόνι του πλοίου αλλά και στο εστιατόριο μέσα κατά την διάρκεια της βραδιάς. Μπορεί να μην ήταν η πρώτη φορά που βλεπόντουσαν, αλλά σίγουρα κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν τα είχαν ξαναπεί. Έμειναν μαζί περίπου δύο ώρες και αν αναλογιστούμε ότι και είναι ελεύθεροι στην προσωπική τους ζωή, τότε μπορούμε να κάνουμε λόγο για μια νέα σχέση που μπορεί να προκύψει.

Αυτή η είδηση βγαίνει για πρώτη φορά στην δημοσιότητα και είναι μια γνωριμία που έγινε εν πλω. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το όμορφο μοντέλο που το γνωρίσαμε μέσα από το Next top Model, δεν θέλησε να μας πει κάτι και απόρησε πως μαθεύτηκε κάτι τέτοιο. Η αμηχανία της αυτή δηλώνει πολλά. Το μέλλον θα δείξει αν θα υπάρχει και συνέχεια σ αυτή την «τυχαία» συνάντηση που μπορεί να αποβεί και μοιραία με την έννοια ότι είναι πιθανό να γίνουν το νέο ζευγάρι της showbiz.