Η star γέννησε και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία με το μωρό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star γέννησε και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία με το μωρό της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Μπορεί να μη τη θυμάστε καλά, αλλά κάποια δημοσιεύματα ήθελαν τη star να είναι η αιτία που η Gwen Stefani χώρισε με τον Gavin Rossdale. Δεν μάθαμε τι συνέβη πραγματικά, αλλά η συγκεκριμένη κυρία έγινε μανούλα πριν από λίγες ημέρες και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Αν ακόμα δεν καταλάβατε για ποια μιλάμε, αναφερόμαστε στη Mindy Mann, την πρώην νταντά των παιδιών της Gwen Stefani, η οποία την Πέμπτη έφερε στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας της.

Η νέα μανούλα πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ γλυκιά φωτογραφία, στην οποία η κορούλα της της κρατά σφιχτά το δάχτυλο. Κάποιες πηγές αποκάλυψαν μάλιστα πως τα είχε με τον σύζυγο της Gwen για τρία χρόνια, όσο φρόντισε τα παιδιά τους.

38243AD400000578 0 image m 153 1473466200587

Βέβαια, παράλληλα έβγαινε και με τον Spencer Gutcheon, ο οποίος πιθανότατα είναι και ο πατέρας της νεογέννητης κορούλας της.

Η Gwen Stefani έκανε αίτηση διαζυγίου τον περσινό Αύγουστο και τελικά οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο τον Απρίλιο, ενώ ένα μήνα πιο πριν η αδερφή της Mindy, Nicole Mann είχε ανακοινώσει τον ερχομό της ανιψιάς της.’Είναι όντως του Spencer Gutcheon το παιδί; Θα μάθουμε στην πορεία.

Δες κι αυτό: Μάλλον το παράκανε! Η Lady Gaga γδύθηκε και κυκλοφορεί κάπως έτσι