Τίτλοι Αρχής για το βασιλικό ζεύγος

Τίτλοι Αρχής  για το βασιλικό ζεύγος

Το ζεύγος William-Kate την Παρασκευή λίγο πριν παντρευτούν «πήραν» και τρεις τίτλους, δώρο από τη γιαγιά του William, βασίλισσα Ελισάβετ.

Την Παρασκευή το πρωί στις 8 ώρα Λονδίνου, λίγο δηλαδή πριν το πριγκιπικό ζευγάρι παντρευτεί, η βασίλισσα παραχώρησε τρεις τίτλους ευγενείας στον εγγονό της William και κατά συνέπεια και στη σύζυγό του Kate.

Πρώτα, απ' όλα τον ονόμασε Δούκα του Cambridge, δίνοντάς του την υψηλότερη κατάταξη στο βρετανικό σώμα ευπατρίδων (δούκας είναι το μεγαλύτερο αξίωμα που μπορεί να απονεμηθεί σε κάποιον στην Αγγλία). Επίσης, έλαβε τον τίτλο του κόμη του Strathearn, μάλλον επειδή γνωρίστηκε με την Kate στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews, ενώ, τέλος, ονομάστηκε και Βαρόνος του Carrickfergus.

Έτσι, λοιπόν, έχουμε πλέον τον πρίγκιπα William ως His Royal Highness Prince William Arthur Philip Louis, Duke of Cambridge, Earl of Strathearn, Baron Carrickfergus, Royal Knight Companion of the Most Noble Order of the Garter, Master of Arts και την Catherine Middleton ή καλύτερα Her Royal Highness Princess William Arthur Philip Louis, Duchess of Cambridge, Countess of Strathearn, Baroness Carrickfergus.

Αυτά είναι ονόματα! Μόνο που δεν ξέρουμε αν το facebook θα τους επιτρέψει να τα βάλουν ολόκληρα, λόγω περιορισμού χαρακτήρων.