Brangelina is over: Μάθε όλες τις εξελίξεις σχετικά με το διαζύγιό του διάσημου ζευγαριού

Ερμιόνη Σαρρή
Brangelina is over: Μάθε όλες τις εξελίξεις σχετικά με το διαζύγιό του διάσημου ζευγαριού

Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα φωτός και αν θα μπορούσαν ακόμα πιο γρήγορα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το χρονικό αυτού το χωρισμού και να σε ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια για το τι συμβαίνει με τους Brangelina. Τι γράφεται, τι ακούγεται, τι δηλώσεις κάνουν οι πρωταγωνιστές και όλα τα συναφή.

Η Angelina Jolie κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου στις 15 Σεπτεμβρίου και έπειτα από 5 ημέρες ο χωρισμός τους ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ. Η ηθοποιός χαρακτήρισε τον Brad Pitt «κακό μπαμπά» και τόνισε ιδιαίτερα πως υπήρχαν προβλήματα διαχείρισης θυμού.

Η Angelina Jolie επιθυμεί την αποκλειστική κηδεμονία των παιδιών τους και δεν ζητά καμία διατροφή.

Ο Brad Pitt δηλώνει αρκετά λυπημένος για τις εξελίξεις αυτές, επιθυμεί την προστασία των παιδιών τους και τονίζει στην Angelina Jolie πως θα διεκδικήσει την κηδεμονία των παιδιών.

Φήμες θέλουν την Marion Cotillard να είναι το τρίτο πρόσωπο στο γάμο των Brangelina. Εκείνη, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση αυτού του σκανδάλου, αποκαλύπτει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και μέσω ενός post στο instagram τονίζει ότι δεν είχε ποτέ της σχέση με τον Brad.

Σύμφωνα με το TMZ, η αστυνομία ο Brad Pitt ερευνάται από την αστυνομία για «κακοποίηση» των παιδιών τους. Το άρθρο αναφέρει πως σε πρόσφατο ταξίδι της οικογένειας ο ηθοποιός κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ και εν ώρα πτήσης φώναζε και χτυπούσε. Ακόμα και μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, ο Brad ήταν εκτός ελέγχου.