Έξαλλος ο σύζυγος της Marion Cotillard: «Σταματήστε να ασχολείστε μαζί μας»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξαλλος ο σύζυγος της Marion Cotillard: «Σταματήστε να ασχολείστε μαζί μας»

Πυρ και μανία...

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει τις τελευταίες μέρες, από τότε που ανακοινώθηκε, πως οι Brangelina παίρνουν διαζύγιο με τα πράγματα να γίνονται ακόμη χειρότερα, όταν η Marion Cotillard ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί.

Η ηθοποιός σε δηλώσεις της λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου βγήκε και είπε πως είναι έγκυος, κάνοντας τους πάντες να πιστεύουν πως το παιδί ίσως και να είναι του Brad Pitt, αφού την ήθελαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στους Brangelina.

Η ίδια μίλησε για μία και μόνο φορά, έστειλε της ευχές της στο ζευγάρι και ξεκαθάρισε πως το παιδί είναι του συζύγου της και κανενός άλλου. Φυσικά και οι κακές γλώσσες δεν πείστηκαν, αφού συνέχισαν να βομβαρδίζουν την ηθοποιό.

Ο σύζυγος της, Guillaume Canet έγινε πυρ και μανία με τις ανυπόστατες αυτές κατηγορίες και σαν ταύρος σε γυαλοπωλείο ξέσπασε, κάνοντας τις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις, λέγοντας: «Επιτέλους με αυτά τα ψέμματα πια. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο στη ζωή σας και αφήστε μας ήσυχους. Μην ασχολείστε άλλο μαζί μας».

Μάλιστα, ο σύζυγος της ηθοποιού ανέβασε ένα post στο Instagram, στο οποίο έγραφε μεταξύ άλλων: «Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις φήμες που διαδίδονται για εμάς, δεν συνηθίζω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, μέχρι τώρα την προστάτευα με πολλή προσοχή. Πιστεύω, πως όλοι μας έχουμε σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε, από το να διαδίδετε αυτές τις ανυπόστατες ηλίθιες φήμες».

38BD93D400000578 3801307 image a 52 1474713953197

Δες κι αυτό: Η Angelina Jolie μετακόμιζει και αυτό είναι το νέο της σπίτι