Στο ίδιο έργο θεατές: Η star κυκλοφόρησε χωρίς το δαχτυλίδι της και οι φήμες περί χωρισμού φούντωσαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στο ίδιο έργο θεατές: Η star κυκλοφόρησε χωρίς το δαχτυλίδι της και οι φήμες περί χωρισμού φούντωσαν

Έχουμε χάσει το μέτρημα μαζί τους...

«Πούντο πούντο το δαχτυλίδι»... θα μπορούσαμε να αρχίσουμε να τραγουδάμε, προκειμένου να χαρακτηρίσουμε αυτό το ζευγάρι. Ναι, ναι οι διάσημοι stars είναι κυριολεκτικά αυτό που λέμε «ό,τι να ναι», αφού μία χωρίζουν, μία τα ξαναφτιάχνουν, μία μας λένε πως περιμένον παιδί και λίγους μήνες μετά βλέπουμε τη star να κυκλοφορεί χωρίς το δαχτυλίδι της.

Ε, συγνώμη δηλαδή, αλλά πραγματικά είναι στον κόσμο τους. Η 23χρονη τραγουδίστρια λοιπόν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles και –τι έκπληξη- δεν φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της και φούντωσε για μία ακόμη φορά τις φήμες περί χωρισμού.

Ο λόγος για τη Miley Cyrus, η οποία απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο τους Los Angeles και όπως θα δεις στις φωτογραφίες φόρεσε τα πάντα επάνω της, εκτός από το δαχτυλίδι της, που λογικά το άφησε σπίτι. Ίσως και να μην ταίριαζε με το ντύσιμο της θα πεις, πράγμα καθόλου περιέργο.

38FACEEA00000578 0 image a 69 1475317560327

Από χίλια κύματα έχουν περάσει και μία σαφή απάντηση δεν μας έχουν δώσει. Θα παντρευτούν, δεν θα παντρευτούν; Πάντως όπως και να χει χωρις δαχτυλίδι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

38FACE7D00000578 0 image a 68 1475317518088

Δες κι αυτό: H απίστευτη ομοιότητα της Πριγκίπισσας Charlotte με την Ελισάβετ, που έχει προκαλέσει φρενίτιδα