«Βγαίνω με τον Brad Pitt»: Η δήλωση αυτή της Garner ίσως και να εξοργίσει την Angelina Jolie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Βγαίνω με τον Brad Pitt»: Η δήλωση αυτή της Garner ίσως και να εξοργίσει την Angelina Jolie

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως

Δύο εβδομάδες τώρα μετρά το διαζύγιο των Brangelina και κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο. Ίσως να έχει καταντήσει και λίγο αστείο θα μας πεις, αφού ο καθένας βγαίνει και λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι, προκειμένου να αστειευτεί και να κάνει πλάκα με την όλη κατάσταση.

Βέβαια δεν είναι πάντα κακό αυτό γιατί πρέπει να κάνεις και λίγο πλάκα, αλλιώς δεν γίνεται τίποτα. Αυτό προφανώς σκέφτηκε και η επίσης χωρισμένη -αν και όχι επίσημα ακόμη- Jennifer Garner, η οποία έκανε πλάκα σε έναν cameraman, λέγοντας:

«Ξέρεις εγώ και ο Brad Pitt βγαίνουμε, δεν είναι υπέροχο;". Η 44χρονη ηθοποιός, η οποία δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν έχει χωρίσει ή όχι, καθώς το διαζύγιο της με τον Ben Affleck εκκρεμμεί, προφανώς και αστειέυτηκε για να σπάσει λίγο τον πάγο και να δώσει μία πιο χιουμοριστική νότα στην όλη κατάσταση.

gar aflleck

Αυτό βέβαια ίσως και να μην αρέσει πολύ στην Angelina, όταν το δει και ίσως και να το πιστέψει, όμως και η πλάκα μέσα στη ζωή είναι. Αngie, μη δίνεις σημασία, μια πλάκα έκανε το κορίτσι.