H Γωγώ Μαστροκώστα αποκλειστικά στο Queen.gr

H Γωγώ Μαστροκώστα αποκλειστικά στο Queen.gr

Το Queen.gr συνάντησε την όμορφη Γωγώ Μαστροκώστα στον τελικό κυπέλου Ελλάδος μεταξύ  ΑΕΚ- Ατρόμητος και μίλησε μαζί της για την αγωνία της να δει τον σύζυγό της να σηκώνει το τρόπαιο.

Αποκλειστικά λίγο πριν τις 20.30 χθες βράδυ που είχα βρεθεί στο ΟΑΚΑ είδα την Γωγώ δίπλα μου να κάθεται μαζί με τον φίλο της Χάρη Σιανίδη. Σπορ ντύσιμο, ελαφρύ μακιγιάζ και με χαμόγελο πήρε την θέση της στις επίσημες κερκίδες όπου είδαμε επίσης τον Νίκο Ευαγγελάτο με τον γιό του, την Μιλένα Αποστολάκη, τον Γιώργο Μητσικώστα. Την πλησίασα, λοιπόν, και αφού βγάλαμε μια φωτογραφία για το Queen.gr μου είπε. «Ήρθα για να πάρουμε το τρόπαιο και πιστεύω ότι θα συμβεί αυτό στο τέλος».

Μετά την λήξη του τελικού και με τα επεισόδια που σημειώθηκαν και αμαύρωσαν την χθεσινή βραδιά, την συνόδευσα στο αυτοκίνητό της και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της. «Δίκαια η ομάδα πήρε το κύπελλο αλλά δεν θέλω να πάρω θέση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν. Δεν είναι ωραίες εικόνες για την Ελλάδα» σημείωσε η Γωγώ.

Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνές είναι οι δημόσιες εμφανίσεις που κάνει και βλέπουμε πόσο σικάτη και όμορφη παραμένει παρά την γέννα που είχε κι το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και ομολόγησε με μεγάλο σθένος. Πάντα είναι στο πλευρό του Τραΐανού Δέλλα και χειροκροτεί τις εμφανίσεις του με την φανέλα της ΑΕΚ. Προτεραιότητά της είναι το παιδί της που όσο μεγαλώνει όλο και πιο πολύ της μοιάζει και η ευτυχία πιστέψτε με δεν κρύβεται από το πρόσωπό της.