Ποια JLo; Ο πρώην της ξεπέρασε τον χωρισμό σε χρόνο dt και περιτριγυρίζεται από δεκάδες καλλονές

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια JLo; Ο πρώην της ξεπέρασε τον χωρισμό σε χρόνο dt και περιτριγυρίζεται από δεκάδες καλλονές

Σαν να μην τον πείραξε και πολύ ο χωρισμός

Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από τότε που η Jennifer Lopez και ο Casper Smart αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Όπως δήλωσε η Jennifer ο κυριότερος λόγος του χωρισμού τους, ήταν η κακιά συνήθεια του Casper να περνάει πολύ περισσότερο χρόνο με τους φίλους του.

Ωστόσο, ο χορευτής δεν φαίνεται να επηρεάστηκε ιδιαίτερα από τον χωρισμό μιας ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να περνάει πολύ καλές στιγμές, πρειτριγυριζόμενος από πολλές όμορφες γυναίκες, οι οποίες φορούσαν μόνο το μπικίνι τους.

jennifer lopez boyfriend casper smart beach butt music video 1

Ο 27χρονος βρίσκεται στο Μεξικό, όπου και γυρίζεται το νέο βίντεοκλιπ του φίλου του Wisin, στο οποίο και θα συμμετέχει, γι’ αυτό και η αμφίεση άλλωστε, όπως θα δείτε στιςφωτογραφίες. Πως να ένιωσε άραγε η JLo βλέποντας όλες αυτές τις καλλίγραμμες κοπέλες να περνούν τόσο χρόνο μαζί του και να χορεύουν.

Ο Casper πάντως φάνηκε να το απολαμβάνει και στιγμή δεν έδειξε να έχει ενοχές ή τύψεις για τον χωρισμό! Το ζευγάρι χώρισε περίπου γύρω στα τέλη Αυγούστου, ωστόσο ο 27χρονος και χωρίς τη Jennifer μοιάζει εξίσου γοητευτικός.

jennifer lopez boyfriend casper smart beach butt music video 2

Περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.