Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες. Το Queen.gr μίλησε με τους πρωταγωνιστές του Dancing with a stars. Εντυπωσίασε και πάλι η Ζέτα Μακρυπούλια

Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες. Το Queen.gr μίλησε με τους πρωταγωνιστές του Dancing with a stars. Εντυπωσίασε και πάλι η Ζέτα Μακρυπούλια

Άργησε αλλά ήρθε η αναμενόμενη αποχώρηση από το Dancinq with a stars. Η Μαρία Τσουρή ήταν το αουτσάιντερ του διαγωνισμού που αποχώρησε και μάλλον φάνηκε να το χαίρεται. Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν με τις επιδόσεις των επωνύμων να χτυπάνε κόκκινο.

«Ευχαριστώ τον κόσμο. Την παραγωγή και όλους όσους με επέλεξαν και με προσκάλεσαν να είμαι εδώ. Περίμενα να φύγω πιο σύντομα αλλά ήταν γραφτό να μάθω να χορεύω. Ελπίζω και εγώ με τον τρόπο μου να έδωσα ένα λιθαράκι στον σκοπό που ήρθαμε εδώ» μας είπε λίγα λεπτά μετά το τέλος του live show. Η Ελεονώρα Μελέτη μας άφησε με ένα ερωτηματικό σχετικά με ένα πρόβλημα προσωπικό που είχε και παραλίγο να στοιχίσει στην επίδοσή της. Παρόλα αυτά γοήτευσε και κέρδισε τα θετικά σχόλια.

Η Νάντια Μπουλέ απίστευτα σέξι και η χαρά της ζωής με το χαμόγελό της. Ο Γιώργος Γερολυμάτος επιτέλους πήρε επτάρια από την επιτροπή και ο Τρύφων Σαμαράς έκανε την έκπληξη και απέσπασε πολύ καλούς βαθμούς. Μάλιστα μίλησε στο Queen.gr. «Δικαιώθηκα και νιώθω χαρούμενος. Χόρεψα πολύ καλά και μη σας πω ότι άξιζα και περισσότερο. Έρχονται τα καλύτερα».

Η Ζέτα Μακρυπούλια απλά εκθαμβωτική. Ετοιμόλογη και συνέχεια το πειραχτήρι της παρέας αφού δεν άφησε τον Αλέξη Κωστάλα και τον Γιάνννη Λάτσιο να κάνουν τα σχόλια τους τα αυστηρά.

Μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση για την μεταμόρφωση αυτή και μας είπε. «Έκανα ένα πλέξιμο μαλλιού με διάφορα είδη κοτσίδας που ήταν γαλλική, ψαροκόκαλο κλπ. Αυτά κατέληγαν σε κότσο σινιόν πλεκτό. Η τουαλέτα της Ζέτας ήταν Μελης by Λάσκος και το μακιγιάζ του Μαρκετάκη είχε να κάνει με τραβηχτά μάτια και πολύ γήινες αποχρώσεις. Το όλο στυλ για να καταλάβουν οι αναγνώστριές σας είχε να κάνει με Star Wars αν παρακολουθούσατε».

Αυτό που μου έκανε εντύπωση παρακολουθώντας το σόου στα στούντιο KAPPA είναι ο παλμός με τα 250 άτομα που είχαν φτιάξει απίστευτη εξέδρα για τον Κώστα Μαρτάκη αλλά και την Ελεονώρα που είχαν μεγάλο fun club. Η τηλεθέαση και πάλι χτύπησε πολύ υψηλά νούμερα και έκανε μέσο όρο κοντά στο 38%. Ωραία χορευτικά, ίντριγκα, καλή διάθεση και μια αποχώρηση συνέθεσαν και το χθεσινό κλίμα στο μουσικοχορευτικό σόου.