Η ευχή της Julia Roberts για τα γενέθλια της, συγκίνησε τους πάντες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η ευχή της Julia Roberts για τα γενέθλια της, συγκίνησε τους πάντες

Μεγαλείο ψυχής

Η Julia Roberts είναι μία από τις ηθοποιούς που βλέπουμε πάρα πολύ σπάνια. Δεν συνηθίζει να κάνει επίσημες εξόδους και προτιμάει να μένει σπίτι της με τα παιδιά της, που τόσο λατρεύει.

Ωστόσο το μόνο gala, στο οποίο η ηθοποιός δίνει πάντα το παρών είναι τα βραβεία του GLESN, στα οποία βραβεύουν ανθρώπους και οργανισμούς, που βοηθούν στη βελτίωση της ζωής των μελών της κοινότητας LGBTQ. Η ευχή που έκανε για τα γενέθλια της η Julia πραγματικά συγκίνησε τους πάντες.

Η Julia Roberts παρευρέθηκε στα βραβεία αυτής της χρονιάς, προκειμένου να βραβεύσει τη Jess Cagle, τη διευθύντρια περιεχομένου του Time Inc.'s Style & Entertainment Group. «Είναι ευχαρίστηση μου και τιμή μου να υποστηρίζω κάθε χρόνο το GLESN», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Λατρεύω αυτή τη βραδιά. Και το είπα και στα παιδιά στα παρασκήνια, πως όλο αυτό μοιάζει με την τρίτη αγαπημένη μου βραδιά της χρονιάς, αλλά μην το πείτε σε κανένα».

rs 1024x759 161022095528 1024.julia roberts.cm.102216

«Την επόμενη Παρασκευή είναι τα γενέθλια μου, οπότε αν ξυπνήσεις με τη σκέψη τι δώρο να πάρω στη Julia, τότε μπορείς απλά να κάνεις μία δωρεά στο GLESN. Θα γίνω 49, οπότε μία 49 δολαρίων θα ήταν υπέροχη ιδέα. Σ’ ευχαριστώ»!