Η νέα αγαπημένη του Πρίγκιπα Harry είναι διάσημη, σέξι και σίγουρα όχι αυτή που νομίζεις

Γωγώ Φούντα
Η νέα αγαπημένη του Πρίγκιπα Harry είναι διάσημη, σέξι και σίγουρα όχι αυτή που νομίζεις

Nέος έρωτας στο Παλάτι

Όταν είσαι Πρίγκιπας, γοητευτικός και single (βασικά δεν έχω ιδέα πώς είναι αυτό αλλά λέμε τώρα) το μόνο σίγουρο είναι ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα ο Τύπος θα σου χρεώνει και από μία διάσημη και σέξι σύντροφο. Και ο Πρίγκιπας Harry ξέρει καλά πώς είναι να έχεις διαφορετικό κορίτσι-μια φορά στις 15 τουλάχιστον-.

Μετά τις φήμες περί σχέσης με την Ellie Goulding, η οποία δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ προφανώς, έρχεται στο προσκήνιο μία άλλη πληροφορία, η οποία πολύ πιθανόν και να είναι αληθινή. Ο Harry λοιπόν εδώ και τουλάχιστον 6 μήνες βγαίνει με την supersexy πρωταγωνίστρια της σειράς «Suits» Meghan Markle.

39E185B700000578 3886786 Actress Meghan Markle 35 may have inadvertently dropped a hint a m 66 1477840411876

Σύμφωνα με φήμες, το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα ταξίδι του Harry στον Καναδά και αυτό που τους ένωσε, ήταν η έντονη φιλανθρωπική δράση και των δύο. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν, ότι τελευταία, η Meghan φοράει ακριβώς τα ίδια βραχιολάκια με τον Πρίγκιπα!

Το ακόμα πιο παράξενο, είναι ότι η νεαρή ηθοποιός, ξεφεύγει από τα στάνταρς του Πρίγκιπα, καθώς είναι καστανή και χυμώδης, ενώ το συνηθισμένο του είναι ξανθιές και πολύ λεπτές.

Εδώ υπάρχει... ένας έρωτας μεγάλος;