It’s official! H star είναι έγκυος και ο γάμος βρίσκεται προ των πυλών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
It’s official! H star είναι έγκυος και ο γάμος βρίσκεται προ των πυλών

Μπορούμε να πούμε ότι χαιρόμαστε ιδιαίτερα

Αυτή η είδηση ομολογουμένως ήταν κάτι το απροσδόκητο. Μας ξάφνιασε, αλλά παράλληλα χαρήκαμε ιδιαίτερα με τη star. Πριν από δύο εβδομάδες περίπου έιχαν κυκλοφορήσει φήμες, πως η reality star είναι έγκυος και φυσικά δεν ξέραμε κατά πόσο αυτό αληθεύει ή είναι δημιούργημα των ξένων μέσων.

Η είδηση όμως επιβεβαιώθηκε κι επίσημα. Η Kris Jenner θα αποκτήσει ένα ακόμη εγγονάκι και είναι απίστευτα χαρούμενη με αυτό. Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson θα αποκτήσουν παιδάκι κι αυτό είναι η πιο όμορφη είδηση που μάθαμε μέχρι σήμερα για τη star.

khloe kardashian pregnant tristan thompson propose 110216

Η reality star μάλιστα πρόκειται να μετακομίσει και στο Cleveland, προκειμένου να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στον μέλλοντα σύζυγό της. Γιατί ναι, θα γίνει και αυτό, αφού ο 25χρονος NBAer σχεδιάζει να ταξιδέψει ως το Los Angeles μέσα στη βδομάδα, προκειμένου να ζητήσει κι επίσημα το χέρι της Khloe από την μητέρα της.

Η 32χρονη απαθανατίστηκε χθες το πρωί στο αεροδρόμιο, όταν και έφτασε στο Los Angeles, φορώντας ένα oversized πουλόβερ, πιθανότατα για να κρύψει τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της.

Άντε με το καλό, λοιπόν!