Η Mila Kunis μιλά για τον «σκοτεινό» κόσμο του Hollywood και τους εκβιασμούς που έχει δεχθεί

Ερμιόνη Σαρρή
Η Mila Kunis μιλά για τον «σκοτεινό» κόσμο του Hollywood και τους εκβιασμούς που έχει δεχθεί

Οι δηλώσεις της κάνουν το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες.

Η Mila Kunis είναι το πρόσωπο της ημέρας. Η ηθοποιός, λίγο πριν φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της, κάνει τις πιο αποκαλυπτικές δηλώσεις. Με μία ανοιχτή επιστολή μας παρουσιάζει το σκοτεινό κομμάτι του Hollywood και αναφέρεται στους εκβιασμούς που έχει δεχθεί ώστε να φωτογραφηθεί ημίγυμνη.

Όταν κάποτε της έγινε πρόταση για τέτοιου είδους φωτογράφιση σε εξώφυλλο περιοδικού ώστε να προωθήσει τη νέα της ταινία, εκείνη αρνήθηκε με αποτέλεσμα ο παραγωγός να ξεκινήσει τους εκβιασμούς.

«Δεν θα δουλέψεις ποτέ ξανά σε αυτήν την πόλη», ήταν η φράση που ακόμα και τώρα ηχεί δυνατά στα αυτιά της. Η ίδια όμως ανέφερε στην επιστολή της αυτή πως η ταινία όχι μόνο πήγε πολύ καλά αλλά έφερε πολλά χρήματα στον παραγωγό και εκείνη φυσικά δούλεψε σε αυτή την πόλη ξανά και ξανά.

Αυτό που ίσως δεν συνειδητοποιήσει ποτέ αυτός ο παραγωγός είναι πως περιέγραψε ακριβώς τον φόβο που νιώθει κάθε γυναίκα όταν έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις στον εργασιακό χώρο», έγραψε η Mila Kunis ενώ συμπλήρωσε πως σε αυτή τη δουλειά έχει δεχθεί αρκετές προσβολές.