Η Kim Kardashian φοβάται ακόμα και την σκιά της: Ποια είναι τα νέα αυστηρά μέτρα που πήρε;

Ερμιόνη Σαρρή
Η Kim Kardashian φοβάται ακόμα και την σκιά της: Ποια είναι τα νέα αυστηρά μέτρα που πήρε;

Η ληστεία στο Παρίσι έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή της.

Η Kim Kardashian ναι μεν έχει ξεκινήσει να κάνει μερικές εμφανίσεις αλλά δεν έχει βρει τον χαμένο της εαυτό. Άλλη Kim ξέραμε και άλλη πλέον βλέπουμε. Προσπαθεί να περνά απαρατήρητη και να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μα ποιος θα το πίστευε; Αν μας το έλεγε κανείς πριν από δύο μήνες, ακόμα θα ήμασταν στα πατώματα από τα γέλια. Δυστυχώς όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός την έκανε να αλλάξει τόσο πολύ.

Δε γινόταν όμως να λείπει από τα γενέθλια της αδερφής της, Kendall και για αυτό έφτασε στο ρεστοράν με προσωπική φρουρά 3 αντρών. Η Kim Kardashian απέλυσε τον επί χρόνια σωματοφύλακά της και στο πάρτι συνοδευόταν από 3 σωματοφύλακες που πληρωνόντουσαν 100 δολάρια την ώρα για να την προσέχουν.

3A04A4F300000578 3902958 image a 20 1478205585465

Η Kim μπήκε από μυστική είσοδο μέσα στο ρεστοράν, ενώ το δημοσίευμα της dailymail αναφέρει πως ήταν πολύ απλά ντυμένη και χωρίς κοσμήματα στα χέρια ή το λαιμό.Φοβάται πολύ και για αυτό δεν κάνει ούτε βήμα χωρίς την ανάλογη προστασία. Πάντως οι φωτογράφοι δεν κατάφεραν να έχουν ούτε ένα της πλάνο.