To πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του πλανήτη και η πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Γωγώ Φούντα
To πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του πλανήτη και η πρώτη του δημόσια εμφάνιση

Zero to... hero!!!

Eδώ και λίγες ώρες, δεν ασχολείται κανένας με την Kim Kardashian ή τους Brangelina ή τη Hilary Clinton-και κατ' επέκταση τον Trump- αλλά υπάρχει ένα πρόσωπο, το οποίο έχει παραγκωνίσει όλους τους υπόλοιπους και τους έχει κάνει να μοιάζουν με ασήμαντα ανθρωπάκια!

Αναφερόμαστε στην Meghan Markle η οποία είναι η νέα αγαπημένη του Πρίγκιπα Harry-όντως είναι αλήθεια αυτή τη φορά-και η οποία είδε εν μία νυκτί το πρόσωπό της να φιγουράρει σε όλα τα sites και περιοδικά του κόσμου. Όχι άσχημα βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι πρωταγωνιστεί στη σειρά Suits και παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστή σε ένα συγκεκριμένο κοινό, τώρα την έχουν μάθει μέχρι και οι πέτρες!

3A0A4A3600000578 3903108 image a 23 1478208327346

Και τώρα, ήρθε η ώρα η Meghan να βγει από το σπίτι της στο Toronto του Καναδά, συνοδεία ασφάλειας φυσικά, με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά! Όπως ήταν φυσικό, αρνήθηκε να κάνει την παραμικρή δήλωση για το ειδύλλιό της με τον 32χρονο Πρίγκιπα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες μέρες πριν βρέθηκε κοντά της προκειμένου να γιορτάσουν το Halloween.

Εκτός όλων των άλλων, η 35χρονη-και πολύ σέξι-ηθοποιός, έχει ήδη γνωρίσει τον Πρίγκιπα Charles ενώ τη γνωριμία της με την Ελισάβετ την καθυστερεί, μάλλον για ευνόητους λόγους. Πάντως, φαίνεται ότι ο έρωτας των δύο... πιτσουνακίων, είναι μεγάλος και παθιασμένος, μιας και η Markle δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει αγαπησιάρικες φωτογραφίες στο Instagram-προφανώς όχι με το Harry-.

Άντε να πούμε τώρα στις μαμάδες μας, ότι χάσαμε και τον δεύτερο Πρίγκιπα!