Αυτός είναι ο λόγος που οδήγησε την Angelina Jolie στο να ζητήσει την επιμέλεια των παιδιών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο λόγος που οδήγησε την Angelina Jolie στο να ζητήσει την επιμέλεια των παιδιών

Θα της την δώσουν τελικά ή όχι; Τι λέει ο Brad;

Μπορεί χθες η Angelina Jolie να δέχτηκε την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ήττα της ζωής της και μάλιστα από τα ίδια της τα παιδιά, όταν ο Pax και ο Shiloh ζήτησαν να μείνουν με τον πατέρα τους, ωστόσο σήμερα μάθαμε τον πραγματικό λόγο, που η ηθοποιός ζήτησε την πλήρη επιμέλεια και των έξι τους παιδιών.

Σύμφωνα με το ξένο site Life & Style λοιπόν, η 42χρονη ηθοποιός έκανε αίτηση για να πάρει εξ’ ολοκλήρου την κηδεμονία των παιδιών, καθώς φοβόταν μήπως τα χάσει. Και γιατί το φοβόταν αυτό θα ρωτήσεις;

Όταν λοιπόν μία επιτροπή από το τμήμα οικογενειακών ερευνών του Λος Άντζελες ξεκίνησε να ερευνά το συμβάν μέσα στο ιδιωτικό αεροπλάνο με τον Brad και τον Maddox οι κοινωνικοί λειτουργοί είπαν στην Angelina Jolie, πως αν έχει λόγους να πιστεύει πως τα παιδιά κινδυνεύουν κάτω από την ίδια στέγη με τον Brad, τότε θα αναλάβουν την κηδεμονία τους συγγενείς ή θα μπουν σε κάποιο κοινωνικό ίδρυμα.

Η Angie προφανέστατα και δεν θα επέτρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο, γι’ αυτό κι έκανε αίτηση διαζυγίου, ζητώντας παράλληλα την πλήρη κηδεμονία των παιδιών τους.

Δες κι αυτό: Ποια πολυσυζητημένη και απρόσμενη εγκυμοσύνη της showbiz είναι τελικά ένα τεράστιο ψέμα;