Προσπαθεί να σώσει το Alter ο Νίκος Χατζηνικολάου

Προσπαθεί να σώσει το Alter ο Νίκος Χατζηνικολάου

Η αλήθεια σε λίγες λέξεις από τον Νίκο Χατζηνικολάου για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού ALTER που όσο περνάνε οι ώρες τόσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα για το μέλλον των απλήρωτων εργαζομένων. Τι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση σύμφωνα με τα λεγόμενά του; 

Τον κίνδυνο το Alter να χάσει τη συχνότητα επεσήμανε στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς ο Νίκος Χατζηνικολάου, προτείνοντας να μεταδίδεται καθημερινά ένα ωριαίο δελτίο ειδήσεων, ώστε να μην χαθεί το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο του καναλιού, που είναι η συχνότητά του.

«Με βάση τα ισχύοντα, αν ένας σταθμός δεν μεταδίδει μια ώρα ειδησεογραφικού προγράμματος την ημέρα κινδυνεύει να απολέσει την άδεια», τόνισε ο κ. Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον «Real Fm» και πρόσθεσε πως υπάρχουν μικρές πιθανότητες να σωθεί το κανάλι οι οποίες εκμηδενίζονται όσο δεν μεταδίδονται δελτία ειδήσεων.

Με το σκεπτικό αυτό, ο παρουσιαστής έκανε την πρότασή του προς δημοσιογράφους και τεχνικούς: «Ελπίζω να καταλαβαίνουν οι συνάδελφοί μου ότι αυτή η σκέψη μου δεν γίνεται για να εξυπηρετήσει κάποια προσωπικά μου συμφέροντα, αλλά για να παραμείνει το κανάλι σε λειτουργία», κατέληξε. Πλέον όλα είναι πιθανά και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Η ύστατη προσπάθεια γίνεται και πάλι από τον έμπειρο δημοσιογράφο που χαίρει άκρας αποδοχής από το κανάλι του και στα δύσκολα φάνηκε ότι είναι δίπλα τους.

Μέχρι στιγμής κανένας άλλος δημοσιογράφος δεν έχει πάρει θέση και Κώστας Χαρδαβέλας, Γιώργος Αυτιάς, Αγγελική Νικολούλη αναμένουν τις εξελίξεις και τάσσονται υπέρ των εργαζομένων.