Πήρε την απόφαση και επιστρέφει δύο εβδομάδες νωρίτερα στο "Πρωινό μου" η Φαίη Σκορδά

Πήρε την απόφαση και επιστρέφει δύο εβδομάδες νωρίτερα στο "Πρωινό μου" η Φαίη Σκορδά

Νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα επιστρέφει στο « Πρωινό μου» η Φαίη Σκορδά. 

Η αλήθεια είναι ότι τέτοια γέννα - εξπρές πρώτη φορά θα ζήσει η ελληνική τηλεόραση αφού η επιστροφή της Φαίης Σκορδά θα είναι πολύ πιο σύντομη από αυτές των άλλων παρουσιαστριών που γέννησαν στο παρελθόν.

Μην ξεχνάμε και τον χρόνο απουσίας της πριν γεννήσει. Για την ακρίβεια, η Φαίη δεν απουσίασε ούτε μία μέρα από την εκπομπή, πριν τον τοκετό. Εμφανιζόταν με την κοιλιά "στο στόμα" και εργαζόταν κανονικά μέχρι την τελευταία στιγμή. Λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής την Μεγάλη Δευτέρα οδηγήθηκε στο μαιευτήριο και έφερε στον κόσμο το αγοράκι της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Queen.gr η παρουσιάστρια με το που θα σαρανταρίσει θα επιστρέψει στα καθήκοντά της και αυτό υπολογίζεται περίπου στις 25 Μαίου. Σ' αυτό συμφώνησε και ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας που βλέπει τα νούμερα του «Πρωινό μου» όχι μόνο να μην έχουν πέσει, αλλά να έχουν και αυξητική τάση.

Η Φαίη καθημερινά στέλνει μηνύματα στους συνεργάτες της κατά την διάρκεια της εκπομπής και τους πειράζει και μέσω του άνδρα της δηλώνει πόσο της λείπει η δουλειά. Η καθημερινότητά της άλλαξε και κάθε δυο ώρες θηλάζει τον γιο της. Είναι ήσυχος όμως τα βράδια και τους αφήνει να κοιμούνται. Μοιάζει το μωράκι στην μαμά του και το έχει αποδεχτεί ο Γιώργος Λιάγκας. Αντίστροφα μετράει για να την υποδεχτεί στο πλατό και να κλείσουν παρέα μια πολύ πετυχημένη σεζόν.