Γιατί ενοχλήθηκε ο Νίκος Αλιάγας από γαλλικά δημοσιεύματα;

Γιατί ενοχλήθηκε ο Νίκος Αλιάγας από γαλλικά δημοσιεύματα;

Ενοχλημένος φέρεται να είναι ο Νίκος Αλιάγας από Γαλλικά μέσα ενημέρωσης που πριν λίγες εβδομάδες δημοσίευσαν μέρος από τις απολαβές του. Αν και δεν έχει βγει να απαντήσει δε θα επιτρέψει να συνεχίζεται αυτό το παιχνίδι εις βάρος του μιας και είναι από τους πιο δημοφιλείς παρουσιαστές.

Γερό χαρτί στην Γαλλία φαίνεται λοιπόν ότι παραμένει ο Νίκος Αλιάγας, και η οικονομική κρίση μάλλον δεν τον ακούμπησε καθόλου όσο αφορά τις οικονομικές απολαβές του. Σύμφωνα με την «La Journal Du Dimnache», ο Έλληνας παρουσιαστής είναι ο δεύτερος πιο καλοπληρωμένος στη χώρα στην τηλεόραση! Κατά το δημοσίευμα, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Benjamain Castaldi, ενώ ο Νίκος Αλιάγας ακολουθεί με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 80.000 ευρώ που για τα δεδομένα των εποχών αποτελούν ρεκόρ αμοιβής στην χώρα!

Την τριάδα συμπληρώνει η κυρία, Laurence Ferrari του TF1, ενώ ακολουθούν οι Laurent Ruquier και Nagui. Αυτή η είδηση έκανε τον γύρο της Ευρώπης αλλά και στην χώρα μας και ασφαλώς τα σχόλια ήταν ποικίλα. Ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα μέχρι σήμερα να ασχοληθεί κανείς με τα οικονομικά του και τα προσωπικά του και απορεί όπως μας λέει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του πως έγινε κάτι τέτοιο αυτή την περίοδο.

Και την επόμενη σεζόν θα είναι στο Παρίσι όπως μαθαίνουμε και θα συνεχίζει να παρουσιάζει με επιτυχία σόου που καλείτε να ηγείται με την εμπειρία του. Ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας, η ετοιμολογία του και ο επαγγελματισμός του δικαιολογημένα θα προσθέσουμε εμείς τον κατατάσσουν ψηλά στις αμοιβές των παρουσιαστών στην πόλη του φωτός.