Back again? Το διάσημο ζευγάρι ενώ είναι χωρισμένο, περιμένει το τέταρτο παιδάκι του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Back again? Το διάσημο ζευγάρι ενώ είναι χωρισμένο, περιμένει το τέταρτο παιδάκι του

Αυτές είναι οι πιο όμορφες ειδήσεις

Love is in the air θα τραγουδάει από εδώ και στο εξής το διάσημο ζευγάρι, το οποίο έχει περάσει από 40 κύματα, αλλά αποφάσισε να τα παρακάμψει και να κάνει μία ακόμη προσπάθεια τόσο για τους ίδιους τους εαυτούς τους, όσο και για τα παιδάκια τους.

Αυτά που ήδη έχουν, αλλά και αυτά που έρχονται. Ναι, ναι καλά κατάλαβες, μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι περιμένει το τέταρτο παιδάκι του. Ενάμισης χρόνος έχει περάσει από τότε που οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς και τώρα όπως όλα δείχνουν είναι και πάλι μαζί.

Ο λόγος για τονBen Affleck και τη Jennifer Garner, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν όλο και πιο συχνά μαζί, δίνοντας μα ςτην ευκαιρία να σκεφτόμαστε σίγουρα μία επανασύνδεση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα άλλωστε, η Jennifer Garner είναι έγκυος στο τέταρτο παιδάκι τους και είναι πολύ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη, μιας και αυτό που πάντα ήθελε, ήταν να σταματήσει ο Ben να κοιτάζει αριστερά και δεξιά και να ενώσει και πάλι την οικογένεια της.

Και με αυτό το μωρό και ο Ben θα κρατήσει τις υποσχέσεις του και θα έχουν και ένα νέο μέλος να προσέχουν και να αγαπούν. Μην ξεχνάς άλλωστε, πως ο πρώην της Jennifer Lopez, Casper Smart της ζήτησε να βγουν για καφέ και να ανταλλάξουν τηλέφωνα κι εκείνη αρνήθηκε ευγενικά κάθε επικοινωνία μαζί του. Να λοιπόν ποιος ήταν ο λόγος.

Μακάρι βρε παιδιά να πάνε όλα καλά, γιατί αυτά είναι πολύ καλά νέα!

What? Ο Kanye West αφήνει την Kim Kardashian και φεύγει από το σπίτι