Ooops! Σκάνδαλο στο παλάτι! Η κοπέλα του πρίγκιπα Harry κυκλοφορεί ήδη γυμνή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ooops! Σκάνδαλο στο παλάτι! Η κοπέλα του πρίγκιπα Harry κυκλοφορεί ήδη γυμνή

Τι φοβάται η Meghan;

Δεν έχει περάσει και μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ανακοινώθηκε και επίσημα, πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι ζευγάρι και αμέσως άρχισαν να ακούγονται πολλές φήμες για το ποιόν της κυρίας.

Κι αν στην αρχή όλα ήταν πράγματι φήμες, τώρα ένα νέο σκάνδαλο ετοιμάζεται να ξεσπάσει στο παλάτι και η Meghan Markle είναι τουλάχιστον τρομοκρατημένη. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που συγκέντρωσε το RadarOnline υπάρχουν ολόγυμνες φωτογραφίες της ηθοποιού, τις οποίες είχε τραβήξει με τον πρώην της, Trevor Engelson και φοβάται μήπως διαρρεύσουν δημόσια.

Το πρώην ζευγάρι είχε κάνει ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία και θέλησε να κάνει στριπτίζ, οι ντόπιοι τους έκλεψαν τα ρούχα, με αποτέλεσμα η Meghan να τρέχει πίσω τους τελείως γυμνή.

«Είχα σοκαριστεί. Δεν μπορούσα να πάρω πίσω τα ρούχα μου και έπρεπε να τρέξω πίσω στο βαν προκειμένου να ντυθώ», είχε πει σε έναν τοπικό δημοσιογράφο. Η ηθοποιός τώρα φοβάται, μήπως αυτές οι φωτογραφίες δημοσιευτούν με αποτέλεσμα να κάνει κακό στη σχέση της και να την οδηγήσει ακόμη και στον χωρισμό.

«Η Meghan λέει τους φίλους της πόσο τρομοκρατημένη είναι μήπως διαρρεύσουν στο Internet οι φωτογραφίες, όπως είχε γίνει με την Kate Middleton και την Kim Kardashian», ανέφερε μία πηγή αρχικά και συνέχισε: «Στην αρχή δεν ανησυχούσε, αλλά τώρα που έχει μαθευτεί, πως είναι επίσημα με τον πρίγκιπα Harry μπορεί να δημιουργηθεί μεγαλο σκάνδαλο».

Μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από το παλάτι ή είναι ιδέα μας; Θα δείξει στην συνέχεια.