Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από το διαζύγιο της και η star κυκλοφορεί δημόσια με νέο συνοδό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από το διαζύγιο της και η star κυκλοφορεί δημόσια με νέο συνοδό

Ξέχασε τον πρώην και συνεχίζει

Είναι δεν είναι ένας μήνας από τότε, που η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε επίσημα πως χώρισε με τον εκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της και πλέον κυκλοφορεί με νέο συνοδό.

Τι κι αν δήλωσε πως είναι απίστευτα στεναχωρημένη και πληγωμένη, πως έχει πάθει κατάθλιψη και πως θέλει να ξαναπροσπαθήσουν και να σώσουν τη σχέση τους, η Mariah Carey εθεάθη σε βραδινή έξοδο με τον χορευτή της Bryan Tanaka και έμοιαζε πιο χαρούμενη από ποτέ.

mariah carey bryan tanaka disneyland date 02

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην DisneyLand, όπου και τραγούδησε το «All I want for Christmas». Κατεβαίνοντας από τη σκηνή χαμογελούσε συνεχώς και έδειχνε πολύ ευτυχισμένη. Να θυμίσουμε μάλιστα, πως πριν χωρίσει με τον James Packer, υπήρχε έντονη φήμη, πως ο δισεκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της ζήλευε απίστευτα στον Bryan, αφού η Mariah ήταν συνεχώς μαζί του.

mariah carey bryan tanaka disneyland date 05 1

Γίνεται όμως να έχει προχωρήσει τόσο γρήγορα σε καινούργια σχέση; Σύμφωνα με πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλον της Mariah, όλο αυτό είναι μία μορφή αυτοπροστασίας. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει ξανά, πολλές κακές συνήθειες του παρελθόντος και οι κοντινοί της άνθρωποι ανησυχούν πολύ για την υγεία της.

«Όλοι γνωρίζουν ότι υποφέρει, αλλά είναι το μόνο συναίσθημα, το οποίο δεν θέλει να δείχνει η τραγουδίστρια», ανέφερε η πηγή.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.