Το μυστικό ταλέντο της Gigi Hadid αποκαλύφθηκε! Εσύ ήξερες ότι τραγουδάει;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μυστικό ταλέντο της Gigi Hadid αποκαλύφθηκε! Εσύ ήξερες ότι τραγουδάει;

Και έχει πραγματικά μία υπέροχη φωνή

Μπορεί όλοι μας να γνωρίζουμε τη Gigi Hadid σαν top model, αλλά σήμερα ανακαλύψαμε ένα ακόμη ταλέντο της ξανθιάς καλλονής και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. Αν δεν ήταν μομτέλο λοιπόν, σίγουρα θα μπορούσε να έχει γίνει τραγουίστρια μιας και η φωνή της είναι εκπληκτική.

Ναι, καλά κατάλαβες! Η Gigi Hadid έχει τραγουδήσει αρκετές φορές στο παρελθόν σε μικρότερη ηλικία και ήταν και πολύ καλή. Αποκαλύφθηκε το κρυφό της ταλέντο λοιπόν. Η 21χρονη καλλονή είχε κάνει τα φωνητικά στον τραγουδιστή Josh Groan το 2007 για το καινούργιο του τότε χιστουγεννιάτικο άλμπουμ.

Η ίδια μάλιστα είχε κάνει retweet τον Νοέμβριο του 2014 ένα απόσπασμα από το τραγούδι, ο μικρός τυμπανιστής, στο οποίο είχε βοηθήσει τον Josh.

Στο ίδιο άλμπουμ μάλιστα ακούγεται και η φωνή της στο τραγούδι «I’ll be home for Christmas», το οποίο είχε γραφτεί για αυτούς που υπηρετούσαν στο στρατό και έκαναν Χριστούγεννα μακριά από τις οικογένειες τους και στο οποίο η Gigi λέει στο 03:51” : «Γεια σου μπαμπά! Η μαμά, η Bella και εγώ τυλίξαμε τα δώρα και τα βάλαμε κάτω από το δέντρο και έχουμε φυλάξει ένα ειδικά για σένα. Μας λείπεις και ελπίζουμε να έρθεις σπίτι σύντομα. ΧρόνιαΠολλά!».

Εντάξει μπορεί να είναι πολλά τα λόγια της, αλλά είναι αρκετά για να καταλάβουμε πόσο ωραία φωνή έχει.