Έχεις δει τη Jennifer Lopez χωρίς ίχνος ρετούς; Το σώμα της είναι πραγματικά άψογο!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει τη Jennifer Lopez χωρίς ίχνος ρετούς; Το σώμα της είναι πραγματικά άψογο!

Είναι όπως ακριβώς της βλέπεις

Γνωρίζεις πολύ καλά, πως οι φωτογραφίες των διάσημων star που βλέπουμε κατά καιρούς είτε να ανεβάζουν στα social media, είτε να δημοσιεύονται από άλλους σε διάφορα sites έχουν υποστεί μια κάποια επεξεργασία. Κακά τα ψέματα, η αλήθεια είναι αυτή και ας μας φαίνεται κάπως ορισμένες φορές.

Ορισμένες φορές όμως, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά υπάρχουν και αυτές οι φωτογραφίες, στις οποίες είτε τις τσάκωσε κάποιος φωτογράφος εν αγνοία τους, είτε τις κοινοποίησαν μόνες οι star γιατί ήθελαν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό, που δεν υπάρχει ίχνος ρετούς σε αυτές.

14718545 1135626223184541 175918609153916928 n

Μία τέτοια φωτογραφία κοινοποίησε και η Jennifer Lopez από την πρόσφατη φωτογράφιση της για το Harper’s Bazaar στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H 47χρονη τραγουδίστρια σχεδόν ξαπλωμένη στον βατήρα της πισίνας ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και βλέπουμε το σώμα της στην πιο αρετουσάριστη μορφή του.

Είναι όπως ακριβώς το φαντάζεσαι και όπως το έχεις δει σε όλες τις φώτο που κυκλοφορούν κατά διαστήματα. Οι πλούσιες καμπύλες της είναι αψεγάδιαστες και εκπληκτικές.