Baby alert! Ο διάσημος ηθοποιός θα γίνει μπαμπας για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby alert! Ο διάσημος ηθοποιός θα γίνει μπαμπας για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Μα δεν είναι υπέροχα νέα;


Όσο το 2016 πλησιάζει στο τέλος του, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και αναμφίβολα οι πιο γλυκές και πιο όμορφες είναι αυτές που περιλαμβάνουν εγκυμοσύνη ή και γάμο. Στην εγκυμοσύνη βέβαια ενθουσιαζόμαστε λίγο περισσότερο, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι μια νέα και μικρή ψυχούλα.



Κι ένα διάσημο ζευγάρι θα αποχαιρετίσει τον χρόνο με «μωρουδιακό πυρετό» μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα σκοπεύουν να αποκτήσουν δεύτερο παιδάκι. Ο λόγος για τον Channing Tatum και τη σύζυγο του Jenna Dewan Tatum, οι οποίοι σύμφωνα με μία πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον σκέφτονται να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδάκι μέσα στο 2017.

channing jenna 6




Η Jenna δεν είναι ακόμη έγκυος, ωστόσο σκέφτεται με τον σύζυγο της να καλωσορίσουν το νέο έτος με μία εγκυμοσύνη και να χαρίσουν στην τριών ετών κόρη τους Everly, ένα αδελφάκι και συγκεκριμένα επιθυμούν πολύ να είναι και αγόρι.



Οι ίδιοι βέβαια γνωρίζουν, πως δεν έχουν τον χρόνο που χρειάζονται για να μεγαλώσουν ένα δεύτερο παιδάκι, ωστόσο θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους γιατί το θέλουν πάρα πολύ. Εμείς πραγματικά τους το ευχόμαστε γιατί είναι πάντα όμορφο ένα νέο μέλος σε μια οικογένεια.